Καταιγιστική δράση στο WTA Finals

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στη διοργάνωση τένις του γυναικείου σιρκουΐ κι όχι μόνο

Το τουρνουά WTA Finals, οι τελικοί της σεζόν ανάμεσα στις κορυφαίες τενίστριες της χρονιάς, όπου συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη, άρχισε και οι πρώτες δύο ημέρες κύλησαν εντυπωσιακά. Συναρπαστική προβλέπεται και η εξέλιξη της φάσης των ομίλων. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στα παιχνίδια του θεσμού τόσο πριν από την έναρξή τους όσο και στο live.

Στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, το θέαμα προσφέρεται απλόχερα και το τένις είναι υψηλού επιπέδου κι ως τώρα καταγράφονται εκπλήξεις στην εξέλιξη των παιχνιδιών. Αναμφίβολα, αυτό δείχνει και μια τάση που στοιχηματικά έχει το δικό της ενδιαφέρον. Ο πρώτος όμιλος συνεχίζεται απόψε με τα ματς Καρολίνα Πλίσκοβα-Ανέτ Κονταβεϊτ και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα-Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα. Η Καρολίνα Πλίσκοβα και η Ανέτ Κονταβέιτ τα πήγαν περίφημα στις πρώτες τους αναμετρήσεις και νίκησαν. Έκαστη αναζητά το 2/2 και να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Εξίσου σημαντικό είναι και το έτερο παιχνίδι με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα και την Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα να θέλουν ν’ ανοίξουν… λογαριασμό στο τουρνουά.

Από το τένις περνάμε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στη Formula 1. Αρχίζει σήμερα το τριήμερο του Grand Prix της Βραζιλίας. Επειδή είναι αγώνας που περιέχει το νέο φορμάτ του Sprint, την Παρασκευή διεξάγονται οι κατατακτήριες δοκιμές. Οπότε οι ομάδες και οι πιλότοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε δύσκολες συνθήκες. Σαφώς και τα βλέμματα είναι στραμμένα στις «μονομαχίες» Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον και στις ομάδες τους, Red Bull και Mercedes, αντίστοιχα, που διεκδικούν τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε οδηγούς και κατασκευαστές. Πλέον, κάθε βαθμός έχει διαφορετική αξία καθώς η Formula 1 βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της σεζόν.