Μοναδικές στιγμές στο Indian Wells

Reading time1 λ

Πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα στο τένις, το βόλεϊ και την ποδηλασία

Με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον στις σπουδαίες αναμετρήσεις του Indian Wells συνεχίζεται το κορυφαίο τουρνουά τένις που διεξάγεται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ. Στην πλατφόρμα της Betsson, μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο ανδρικό ταμπλό το θέαμα είναι υψηλού επιπέδου ήδη από τα πρώτα ματς του πρώτου και του δεύτερου γύρου. Ο ανταγωνισμός βρίσκεται στα… ύψη καθώς οι καλύτεροι τενίστες του κόσμου συμμετέχουν στο τουρνουά, με την εξαίρεση του Νόβακ Τζόκοβιτς. Καθώς ολοένα και περισσότεροι αθλητές πλησιάζουν στο 100% της φυσικής τους κατάστασης οι αγώνες γίνονται και πιο απαιτητικοί. Έτσι δεν μπορούν να αποκλειστούν και οι εκπλήξεις. Άλλωστε, το Indian Wells είναι γνωστό επειδή ακριβώς είναι και… απρόβλεπτο.

Στο γυναικείο ταμπλό, οι απουσίες ορισμένων εκ των κορυφαίων αθλητριών όπως είναι η Άσλεϊ Μπάρτι και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, το νούμερο ένα και το νούμερο δύο, αντίστοιχα, «ανοίγουν» περισσότερο τη… βεντάλια των πιθανοτήτων. Αξίζει να σημειώσουμε πως το γυναικείο σιρκουΐ μετά την πτώση της Σερίνα Γουίλιαμς αλλά και της Ναόμι Οσάκα, είναι άκρως ανταγωνιστικό και συνεχώς παρουσιάζει νέες πρωταγωνίστριες.

Πέραν του τένις, όμως, υπάρχει δράση και σε άλλα αθλήματα. Στο βόλεϊ σε εξέλιξη βρίσκονται τα πλέι οφ της Volley League με την αναμέτρηση Φοίνικας Σύρου-Μίλων να ξεχωρίζει στο κουπόνι. Ο Φοίνικας Σύρου έχει το πάνω χέρι για να πανηγυρίσει τη νίκη, αλλά ο Μίλων είναι μια αξιόμαχη ομάδα που δεν τα παρατάει εύκολα, οπότε θα δώσει τον αγώνα του για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τέλος, ολοκληρώνονται δύο μεγάλοι ποδηλατικοί αγώνες, το Tirreno-Adriatico και το Paris-Nice, που έχουν εξαιρετικό στοιχηματικό ενδιαφέρον και προσφέρουν συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα.