Ο πρώτος μεγάλος τελικός

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο Ριμπάκινα-Ζαμπέρ για το αγγλικό τουρνουά στο Γουίμπλεντον

Σήμερα διεξάγεται ο πρώτος μεγάλος τελικός του αγγλικού τουρνουά στο Γουίμπλεντον. Το ματς του μονού γυναικών, Έλενα Ριμπάκινα-Ονς Ζαμπέρ, υπόσχεται θέαμα υψηλού επιπέδου. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η Ονς Ζαμπέρ, νούμερο τρία στο ταμπλό, είναι η μόνη από το top 5 του τουρνουά Grand Slam του τένις που… έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Όλα τα υπόλοιπα φαβορί βγήκαν νωρίτερα νοκ άουτ κι αυτό δείχνει τον τεράστιο ανταγωνισμό που υπήρχε στη διοργάνωση. Βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θεωρητικά έχει το πάνω χέρι για να κατακτήσει το τρόπαιο – τον πρώτο «μεγάλο» τίτλο στην καριέρα της. Στο μεταξύ, η Έλενα Ριμπάκινα, έκανε μεγάλη έκπληξη φτάνοντας στον τελικό. Η πορεία της είναι εντυπωσιακή όχι μόνο γιατί «έβγαλε» από τη μέση πιο ταλαντούχες τενίστριες, αλλά και επειδή στη… διαδικασία έχασε μονάχα ένα σετ! Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές με την Ονς Ζαμπέρ να νικά στις δύο.

ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

Στη Formula 1, τώρα, οι μηχανές παίρνουν μπροστά για την κούρσα ταχύτητας sprint στο πλαίσιο του Grand Prix της Αυστρίας. Η Red Bull που τρέχει… εντός έδρας γνωρίζει πως είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη κι έχει καλές πιθανότητες και για το ένα – δύο ώστε ο Μαξ Φερστάπεν κι ο Σέρχιο Πέρες να βρεθούν στην πρώτη σειρά της γραμμής εκκίνησης στον αυριανό αγώνα. Βέβαια, η Ferrari και η Mercedes δείχνουν σημάδια βελτίωσης.

Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας και σιγά σιγά ξεχωρίζουν ποιοι θα διεκδικήσουν τη νίκη, με τον Ταντέι Πόγκατσαρ να παρουσιάζεται πολύ δυνατός.