Ο Τσιτσιπάς σερβίρει για τον τελικό

Reading time1 λ

Ημιτελικοί στους άνδρες στο Τουρνουά Παρισιού με πλούσιες επιλογές για στοίχημα

Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για το Τουρνουά Παρισιού και το τένις. Έφτασε η ώρα για τα ημιτελικά των ανδρών. Αλεξάντερ Ζβέρεφ-Στέφανος Τσιτσιπάς και Νόβακ Τζόκοβιτς-Ράφα Ναδάλ, δύο εξαιρετικές αναμετρήσεις που προσφέρουν πολλές επιλογές για στοίχημα και στο live φυσικά. Στον τελικό του θεσμού θα υπάρχει ένας πρωτοεμφανιζόμενος. Κάτι που είχε να συμβεί από το 2016 όταν έφτασε εκεί για πρώτη φορά ο Άντι Μάρεϊ. Έκτοτε, τελικό στο Τουρνουά Παρισιού έπαιξαν μόλις τέσσερις παίκτες: ο Ράφα Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ντόμινικ Τιμ κι ο Στάνισλαβ  Βαβρίνκα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εντυπωσιάσει με την ως τώρα πορεία του στη διοργάνωση. Μετράει πέντε νίκες έχοντας χάσει μόνο ένα σετ. Στα προημιτελικά, δε, επιβλήθηκε του Ντανίλ Μεντβέντεφ, νούμερο δύο στον κόσμο. Έναν αθλητή τον οποίο δυσκολευόταν να ξεπεράσει σε προηγούμενες συναντήσεις τους. Η επιτυχία του αναμφίβολα θα του δώσει ώθηση για το ματς με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο Γερμανός άρχισε νωθρά στο Τουρνουά Παρισιού και φλέρταρε με τον αποκλεισμό, αλλά σταδιακά απέκτησε αυτοπεποίθηση και τώρα είναι πολύ επικίνδυνος αντίπαλος για τον Έλληνα σταρ, νούμερο πέντε στην παγκόσμια κατάταξη και καλύτερο τενίστα στον κόσμο για το 2021. Ο Τσιτσιπάς βγήκε νικητής στις πέντε από τις επτά αναμετρήσεις του με τον Ζβέρεφ. Ωστόσο, στην πιο πρόσφατη, τον περασμένο Μάρτιο στον τελικό του Mexico Open στο Ακαπούλκο ηττήθηκε με 2-0 σετ.

Το άλλο ζευγάρι, Τζόκοβιτς-Ναδάλ, είναι μια «τιτανομαχία». Πρόσφατα, ο Ναδάλ νίκησε τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Internazional BNL d’ Italia, ενώ πέρυσι τον ξεπέρασε στον τελικό του Τουρνουά Παρισιού. Αμφότεροι βρίσκονται σε καλή κατάσταση παρά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισαν τους προηγούμενους μήνες και περιμένουμε να μας χαρίσουν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου.