Σάκκαρη και Τσιτσιπάς, διπλή δύναμη

Reading time2 λ

Συναρπαστικές προσφορές για στοίχημα. Για να μάθετε περισσότερα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο betsson.gr.

Το Ariake Coliseum υποδέχεται σήμερα μια πολύ σημαντική στιγμή του ελληνικού αθλητισμού με την αναμέτρηση Μαρία Σάκκαρη/Στέφανος Τσιτσιπάς-Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι/Φέλιξ Οζιέ-Αλιασίμ. Αρχίζει το μεικτό διπλό στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων και προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Το ελληνικό δίδυμο είναι το νούμερο δύο του ταμπλό κι αυτό σημαίνει πως έχουν πολύ καλές πιθανότητες για να διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο. Ωστόσο, η αποστολή τους για τους «16» δεν θα είναι εύκολη μια και η ομάδα του Καναδά εμφανίζεται… ορεξάτη να πετύχει. Σε κάθε περίπτωση, η Μαρία Σάκκαρη αν και αποκλείστηκε στον γ’ γύρο του ατομικού από την Ελίνα Σβιτολίνα (ήττα με 2-1 σετ) εμφανίστηκε σε καλή κατάσταση, ενώ κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε να βρίσκει τα πατήματά του καθώς ξεπέρασε με 2-0 σετ τον Φράνσις Τιαφό. Το ματς του γ’ γύρου του μονού, Στέφανος Τσιτσιπάς-Ούγκο Ουμπέρ, είναι κι αυτό στο πρόγραμμα. Να σημειώσουμε πως στη μια και μοναδική φορά που η Σάκκαρη έπαιξε με τον Τσιτσιπά πριν από δύο χρόνια στο Hoffmann Cup στην Αυστραλία τα πήγαν εξαιρετικά. Έχουν αναπτύξει χημεία και προπονήθηκαν και μαζί στην Ιαπωνία. Αναμφίβολα, μπορούν να καταφέρουν σημαντικά πράγματα.

Τα ελληνικά χρώματα, ωστόσο, δεν εκπροσωπούνται μονάχα από τους δύο εξαιρετικούς αθλητές της χώρας στο τένις. Στην κολύμβηση πέφτουν στην πισίνα ο Ανδρέας Βαζαίος κι ο Απόστολος Παπαστάμος για τα 200 μ. μικτής ατομικής. Φουλ πρόγραμμα και στην ιστιοπλοΐα με την Βασιλεία Καραχάλιου ν’ αναζητά τη διάκριση στην κατηγορία Laser Radial, ενώ αρχίζουν και η κατηγορία 470 σε άνδρες και γυναίκες με την συμμετοχή των πληρωμάτων: Παναγιώτη Μαντή-Παύλου Καγιαλή και Αιμιλίας Τσουλφά-Αριάδνης Σπανάκη, αντίστοιχα, ενώ παράλληλα συνεχίζονται και οι προσπάθειες στην κωπηλασία και στην ποδηλασία δρόμου δοκιμάζεται στην ατομική χρονομέτρηση ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης. Στο τζούντο ρίχνεται στη μάχη η Ελισάβετ Τελτσίδου στην κατηγορία -70 κιλών.