Σπουδαία ματς στο ATP Finals

Reading time2 λ

Εξαιρετικές ευκαιρίες για ποντάρισμα στο τένις καθώς και στο WRC, αλλά και στη Formula 1

Σήμερα πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων του τουρνουά τένις ATP Finals. Είναι η κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος που διεξάγεται αυτές τις μέρες με τη συμμετοχή των κορυφαίων της χρονιάς. Μετά και από την αποχώρηση του Στέφανου Τσιτσιπά λόγω τραυματισμού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έγιναν ακόμη πιο ισχυρά φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα.

Με παιχνίδια του πρώτου ομίλου, λοιπόν, ολοκληρώνεται το πρώτο σκέλος του θεσμού. Νόβακ Τζόκοβιτς-Κάμερον Νόρι και Αντρέι Ρούμπλεφ-Κάσπερ Ρουντ στο πρόγραμμα. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση. Ωστόσο, θέλει να πάει εκεί με 3/3 κι ακόμη μια καλή εμφάνιση. Ο Κάμερον Νόρι αντικατέστησε τον Στέφανο Τσιτσιπά και θέλει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό γνωρίζοντας πως είναι το αουτσάιντερ. Στο άλλο ματς του γκρουπ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ κι ο Κάσπερ Ρουντ διατηρούν ελπίδες πρόκρισης, αλλά χρειάζονται τη νίκη. Παίκτες παρόμοιου επιπέδου και με κανέναν από τους δύο να μη βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον άλλον, περιμένουμε μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

Κι από το τένις περνάμε στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Σε εξέλιξη βρίσκεται το Ράλλυ της Μόντσα στο WRC. Είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν και τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Γάλλος πιλότος παλεύει για να κατακτήσει το 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του στην τελευταία κούρσα της τεράστιας πορείας του στο άθλημα. Ωστόσο, το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι υψηλό και οι ειδικές διαδρομές απαιτητικές κι αυτό δημιουργεί μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον και φυσικά εξαιρετικές ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Στη Formula 1, αρχίζει το τριήμερο του Grand Prix του Κατάρ. Σήμερα, διεξάγονται οι ελεύθερες δοκιμές. Θα μας δώσουν μια καλύτερη γεύση για το τί να περιμένουμε στην πίστα του Λοσάιλ από τους Μαξ Φερστάπεν (Red Bull) και Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) καθώς η μάχη των πιλοτών και των ομάδων για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα κορυφώνεται.