Σπουδαίες ευκαιρίες στο τένις

Reading time1 λ

Ματς υψηλού επιπέδου σε πολλά τουρνουά που διεξάγονται στην Αυστραλία με θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα

Εν αναμονή της έναρξης του κυρίως ταμπλό του Australian Open, το τένις προσφέρει εξαιρετικούς αγώνες υψηλού επιπέδου που υπόσχονται θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε σπουδαίες ευκαιρίες για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη των ματς, αλλά και στο live.

Στο ανδρικό σιρκουΐ, στο επίκεντρο της δράσης βρίσκονται τρεις διοργανώσεις. Από τη μια τα προκριματικά του Australian Open που συνεχίζονται με τη φάση των «64» και τη συμμετοχή αθλητών που ψάχνουν μια θέση στο κυρίως ταμπλό. Κάθε ματς έχει τεράστιο ενδιαφέρον και οι τενίστες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Έπειτα, το τουρνουά ATP του Σίδνεϊ παρουσιάζει συναρπαστικούς αγώνες για τη φάση των «16», με το Άντι Μάρεϊ-Νικολόζ Μπασιλασβίλι να ξεχωρίζει. Αναμένεται ισορροπημένη μάχη με τον Βρετανό να είναι βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Γεωργιανός αναζητά να βρει τον καλό του εαυτό που έδειξε στο μεγαλύτερο μέρος της περασμένης σεζόν. Πολύ καλές επιλογές για στοίχημα υπάρχουν και στο τουρνουά Αδελαΐδα 2.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, σε εξέλιξη βρίσκονται τα προκριματικά του Australian Open και ισχύει το ίδιο με το ανδρικό σιρκουΐ. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος και κάθε ματς παρουσιάζει εξαιρετικές στοιχηματικές προτάσεις.

Στο τουρνουά WTA του Σίδνεϊ, τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση Πάουλα Μπαδόσα-Άιλα Τομλιάνοβιτς. Η Πάουλα Μπαδόσα θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν όπου και έκλεισε με θαυμάσιες εμφανίσεις δείχνοντας το τεράστιο ταλέντο της. Έχει βλέψεις να φτάσει μακριά στο τουρνουά, όπου είναι 5η στο ταμπλό και σαφώς μπαίνει στο ματς ως το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στην προημιτελική φάση. Η δράση κλείνει με το τουρνουά Αδελαΐδα 2, όπου και εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές για ποντάρισμα.