Συναρπάζει το ATP Cup

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα με ελκυστικές αποδόσεις στο τουρνουά τένις εθνικών ομάδων

Μπορεί η Ελλάδα να έμεινε εκτός ημιτελικών στο ATP Cup, το σημαντικό τουρνουά εθνικών ομάδων που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εκπληκτικές προτάσεις για ποντάρισμα και δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Τα βλέμματα σήμερα είναι στραμμένα στις αναμετρήσεις Ρωσία-Αυστραλία και Καναδάς-Μεγάλη Βρετανία, ενώ πολλές επιλογές για ποντάρισμα προσφέρουν παράλληλα και οι αγώνες Νορβηγία-Χιλή και Πολωνία-Αργεντινή, που διεξάγονται τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η Ρωσία και η Αυστραλία έχουν από μια νίκη καθεμία και παλεύουν για να κάνουν το 2/2 στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου που σημαίνει βήμα πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά. Ξεχωρίζει το ματς Ντανίλ Μεντβέντεφ-Άλεξ Ντε Μινάουρ, με τον Ρώσο νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης να είναι φυσικά το φαβορί για να πάρει τη νίκη.

Στον 3ο όμιλο, η Μεγάλη Βρετανία ψάχνει τη δεύτερη επιτυχία της σε ισάριθμες αγωνιστικές, αλλά η «μάχη» με τον Καναδά δεν θα είναι εύκολη. Τα ματς Ντένις Σαποβάλοφ-Νταν Έβανς και Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ-Κάμερον Νόρι, υπόσχονται θέαμα, συγκινήσεις εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και τένις υψηλού επιπέδου.

Στο Νορβηγία-Χιλή, μπορεί αμφότερες να έχουν αποκλειστεί από τα ημιτελικά, αλλά το ματς είναι σημαντικό για τους τενίστες καθώς συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τα επόμενα τουρνουά που ακολουθούν και φυσικά για το Australian Open, οπότε έχει αξία για εκείνους. Ως εκ τούτου αναμένεται ανταγωνιστικό και προσφέρονται επιλογές για έξυπνα bets.

Τέλος, Αργεντινή και Πολωνία, με δύο νίκες έκαστη στο πλαίσιο του 4ου ομίλου, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα, παλεύουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έτσι, κάθε ματς έχει τη δική του ειδική βαρύτητα καθώς οι ομάδες προσπαθούν να πετύχουν το στόχο τους και να περάσουν στα ημιτελικά.