Συναρπαστικά ματς στο Indian Wells

Reading time2 λ

Οι ημιτελικοί ανδρών κι ο τελικός των γυναικών προσφέρουν ευκαιρίες για στοίχημα

Είναι η ώρα των μεγάλων ματς στην καλύτερη διοργάνωση τένις που βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο Indian Wells, διεξάγονται οι ημιτελικοί στο ανδρικό ταμπλό και ο τελικός των γυναικών. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται τα κορυφαία παιχνίδια του τένις και θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα.

Στους άνδρες, η αναμέτρηση Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ-Κάμερον Νόρι φέρνει αντιμέτωπους δύο τενίστες που ξεπέρασαν σημαντικά εμπόδια ως ότου φτάσουν να διεκδικούν τη συμμετοχή τους στον τελικό. Ο Βούλγαρος, νούμερο 23 του ταμπλό, ήταν το αουτσάιντερ σε κάθε αναμέτρησή του από τον 3ο γύρο και μετά. Στον ημιτελικό θεωρείται και πάλι αυτός με τις λιγότερες πιθανότητες να νικήσει. Αξίζει να σημειώσουμε πως προέρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις καθώς απέκλεισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Χούμπερτ Χούρκατς, δύο από τους καλύτερους στον κόσμο. Από τη μεριά του ο Βρετανός, έκανε κι αυτός ορισμένες εκπλήξεις στο τουρνουά, αλλά ως επί το πλείστον ξεχωρίζει η ανθεκτικότητά του. Ο άλλος ημιτελικός είναι αυτός των αουτσάιντερ: Τέιλορ Φριτς-Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Ο Τέιλορ Φριτς απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νίκη με 2-1 σετ) συνεχίζοντας τις καταπληκτικές του εμφανίσεις στο τουρνουά. Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά (2-1 σετ) επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. 

Στις γυναίκες, τώρα, είναι η ώρα του μεγάλου τελικού και το ματς Βικτόρια Αζαρένκα-Πάουλα Μπαδόσα υπόσχεται θέαμα υψηλού επιπέδου.

Στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, το Ράλλυ της Καταλονίας μπαίνει στη δεύτερη «φουλ» μέρα του και στην τελική ευθεία προς τον τερματισμό. Οι «μάχες» από ειδική διαδρομή σε ειδική διαδρομή μεταξύ των οδηγών της Toyota Gazoo Racing WRT και της Hyundai Shell Mobis WRT αιχμαλωτίζουν την προσοχή και φυσικά παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στο MLB, το πρωτάθλημα του αμερικάνικου μπέιζμπολ, τα playoffs ήδη δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο όσον αφορά στο αθλητικό κομμάτι, αλλά και στο στοιχηματικό. Οι σειρές Χιούστον Άστρος-Μπόστον Ρεντ Σοξ και Ατλάντα Μπρέιβς-Λος Άντζελες Ντότζερς αναμένονται εντυπωσιακές. Στο NHL, το πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου στις Η.Π.Α., συνεχίζεται η δράση της κανονικής περιόδου.