Το δεύτερο βήμα του Στέφανου Τσιτσιπά

Reading time2 λ

Συναρπαστικές προσφορές για στοίχημα. Για να μάθετε περισσότερα συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο betsson.gr.

Η αναμέτρηση Φράνσις Τιαφό-Στέφανος Τσιτσιπάς σημαίνει πολλά για τον Έλληνα τενίστα. Για το δεύτερο γύρο του ατομικού στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων θ’ αντιμετωπίσει τον Αμερικανό που τον απέκλεισε στον πρώτο γύρο του Wimbledon. Μια «μάχη» που προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον προηγούμενο γύρο δυσκολεύτηκε ν’ αποκλείσει τον Γερμανό Φίλιπ Κόλσραϊμπερ με 2-1 σετ. «Χρειάστηκα χρόνο μέχρι να βρω τα πατήματά του και ευτυχώς και το κατάφερα προς το τέλος του αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την συμμετοχή του στον τελικό στο Τουρνουά Παρισιού δεν είναι ακριβώς ο εαυτός του, ενώ τον περιμένει ένα απαιτητικό ματς, όχι μόνο γιατί ξέρει ότι ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος, αλλά και γιατί οι συνθήκες που επικρατούν στην Ιαπωνία, η ζέστη και η υγρασία, κάνουν το έργο του πιο δύσκολο. Ακόμη κι έτσι, όμως, είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το άλλο ματς με μεγάλο ελληνικό, αλλά και… στοιχηματικό ενδιαφέρον: Μαρία Σάκκαρη-Ελίνα Σβιτολίνα. Η Ελληνίδα αθλήτρια ξεπέρασε με 2-0 σετ την Νίνα Στογιάνοβιτς στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου και συνεχίζει την προσπάθειά της για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτή τη φορά η αποστολή της θα είναι πιο δύσκολη σε σύγκριση με τα ματς κόντρα στην Στογιάνοβιτς ή την Ανέτ Κονταβέιτ (νίκη 2-0 σετ στον α’ γύρο), ωστόσο, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Έπειτα, στο πινγκ πονγκ ο Παναγιώτης Γκιώνης αγωνίζεται για τη φάση των «16» κι ο Αλέξανδρος Ντανατσίδης στο τζούντο δίνει το δικό του αγώνα, ενώ ο Γιάννης Μιττάκης «ανοίγει πανιά» στην κατηγορία FINN της ιστιοπλοΐας με τη Βασιλεία Καραχάλιου να τα πηγαίνει πολύ καλά στην κατηγορία Laser Radial και στην κωπηλασία το δίδυμο Μαρία Κυρίδου-Χριστίνα Μπούρμπου στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου διεκδικεί συμμετοχή στον τελικό της κατηγορίας.