Υπόσχεση για θέαμα στο WTA Finals

Reading time1 λ

Το μεγάλο στοίχημα της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά των κορυφαίων της σεζόν

Το WTA Finals αρχίζει απόψε. Πρόκειται για το τουρνουά όπου οι οκτώ καλύτερες τενίστριες της σεζόν διεκδικούν ένα σημαντικό τίτλο, αλλά κι ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο – πέντε εκατομμύρια δολάρια. Στη διοργάνωση που διεξάγεται στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, συμμετέχει για πρώτη φορά στην καριέρα της και η Μαρία Σάκκαρη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι το νούμερο τέσσερα του ταμπλό με τις οκτώ αθλήτριες να χωρίζονται σε δύο ομίλους των τεσσάρων. Η Μαρία Σακκαρη βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ μαζί με την Αρίνα Σαμπαλένκα (νούμερο ένα, 1-4 το ρεκόρ εναντίον της), την Ίγκα Σφιόντεκ (νούμερο πέντε, 2-0) και την Πάουλα Μπαδόσα (νούμερο επτά, δεν έχουν αναμετρηθεί έως τώρα). Χωρίς την Άσλεϊ Μπάρτι, νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, που δεν λαμβάνει μέρος για λόγους ξεκούρασης, η Αρίνα Σαμπαλένκα παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί από το πρώτο γκρουπ. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως και η Πάουλα Μπαδόσα βρίσκεται σε καλή φόρμα καθώς πρόσφατα κατέκτησε το Indian Wells.

Το σύστημα διεξαγωγής είναι round-robin, σε στιλ πρωταθλήματος δηλαδή. Η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει και με τις τρεις. Στις 16 του μήνα διεξάγονται τα ημιτελικά με τις δύο καλύτερες από κάθε γκρουπ να περνούν στη νοκ άουτ φάση. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 17 Νοεμβρίου.

Η δράση, πάντως, αρχίζει με παιχνίδια του άλλου ομίλου. Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα-Ανέτ Κονταβέιτ στη συναρπαστική πρεμιέρα και στη συνέχεια Καρολίνα Πλίσκοβα-Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα. Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα είναι το νούμερο δύο του ταμπλό, στο τρία βρίσκεται η Καρολίνα Πλίσκοβα, στο έξι η Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα και στο οκτώ η Ανέτ Κονταβέιτ. Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα υπάρχουν και στο διπλό του θεσμού.