Φουλ δράση στους τελικούς

Reading time1 λ

Εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στα τουρνουά ATP και WTA Finals του τένις

Το κουπόνι του τένις στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρει πολλές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά και ειδικά στοιχήματα. Τα τουρνουά ATP Finals και WTA Finals εξελίσσονται με συναρπαστική δράση και θέαμα υψηλού επιπέδου.

Στο ATP Finals που διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά, σήμερα διεξάγονται αγώνες για το δεύτερο γκρουπ καθώς συνεχίζεται η φάση των ομίλων. Το μεγάλο ματς είναι το Ντανίλ Μεντβέντεφ-Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Αμφότεροι έχουν από μια νίκη και το διακύβευμα είναι μεγάλο μια και θέλουν να κάνουν το βήμα προς τα ημιτελικά του θεσμού. Πρόκειται για μια σύγκρουση δύο εκ των κορυφαίων αθλητών στον κόσμο και προβλέπεται αμφίρροπη καθώς αμφότεροι μοιάζουν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Το άλλο ματς στο πρόγραμμα είναι το Ματέο Μπερετίνι-Χούμπερτ Χούρκατς, αλλά όλα θα ξεκαθαριστούν λίγη ώρα πριν το πρώτο σερβίς. Ο Ματέο Μπερετίνι τραυματίστηκε στην ήττα του από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και αποχώρησε. Παρόλο που δήλωσε πως θα το παλέψει για να παίξει, οι πιθανότητες δεν είναι πολλές και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο πρώτος αναπληρωματικός, Γιανίκ Σίνερ. Ο Χούμπερτ Χούρκατς, πάντως, θεωρείται το φαβορί για να πάρει τη νίκη είτε αγωνιστεί ο Ματέο Μπερετίνι είτε ο Γιανίκ Σίνερ.

Στο WTA Finals είναι ώρα για τα ημιτελικά καθώς οι τενίστριες βλέπουν στο ορίζοντα τον αυριανό μεγάλο τελικό. Συναρπαστική αναμένεται η αναμέτρηση Πάουλα Μπαδόσα-Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα. Ισπανίδες γαρ, γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους και το ματς τους αναμένεται να κινηθεί στην «κόψη του ξυραφιού». Η Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα έχει υπέρ της την εμπειρία, ενώ η Πάουλα Μπαδόσα παίζει πιθανότατα το καλύτερο τένις της καριέρας της. Εντυπωσιακό προβλέπεται και το παιχνίδι Ανέτ Κονταβέιτ-Μαρία Σάκκαρη. Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιεί πολ΄ύ καλή πορεία στο τουρνουά και έχει πολύ καλές πιθανότητες να περάσει στον τελικό του θεσμού.