Φουλ δράση στο τένις

Reading time1 λ

Συναρπαστικοί αγώνες και εξαιρετικές ευκαιρίες για ποντάρισμα σε διάφορα τουρνουά

Η πρώτη εβδομάδα της νέας σεζόν του τένις πλησιάζει στο τέλος της με το θέαμα είναι υψηλό και τη δράση καταιγιστική καθώς τα ματς διαδέχονται το ένα το άλλο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ελκυστικές αποδόσεις σε πληθώρα αγώνων και φυσικά υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Καθώς η Ελλάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο ATP Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίρνει μια μικρή ανάσα προτού ριχτεί και πάλι στη μάχη ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερο αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του Australian Open. Η Μαρία Σάκκαρη, από τη μεριά της, αποκλείστηκε στη φάση των «16» του τουρνουά της WTA, Adelaide International, από την Αμερικανίδα Σέλμπι Ρότζερς (2-1 σετ) και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να λάβει μέρος στο τουρνουά του Σίδνεϊ. Κι εκείνη, βέβαια, έχει ως στόχο να φτάσει στο τουρνουά Grand Slam στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Κι όσο αναμένουμε τους Έλληνες πρωταθλητές να μπουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο και να προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις, το κουπόνι του τένις προσφέρει σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορα τουρνουά.

Στο ATP Cup, στο πλαίσιο του Γερμανία-Καναδάς για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Αλεξάντερ Ζβέρεφ-Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ. Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι το φαβορί, αλλά ο Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο ανδρικό σιρκουΐ σπουδαία παιχνίδια εξελίσσονται και για τα τουρνουά ATP της Αδελαΐδας και της Μελβούρνης. Στο γυναικείο σιρκουΐ, πάλι, μεγάλες «μάχες» βρίσκονται στο πρόγραμμα του τουρνουά WTA της Αδελαΐδας με το ματς Άιλα Τομλιάνοβιτς-Σοφία Κένιν να ξεχωρίζει. Παράλληλα, επιλογές για έξυπνα bets παρουσιάζουν τα τουρνουά WTA Μελβούρνη 1 και Μελβούρνη 2.