Ανοίγει νέος κύκλος στο τένις

Reading time1 λ

Τουρνουά και επιλογές για στοίχημα που συναρπάζουν καθώς η σεζόν παίρνει διαφορετική κατεύθυνση

Μετά το τέλος του αγγλικού τουρνουά στο Γουίμπλεντον, η σεζόν στο κορυφαίο επίπεδο του τένις παίρνει διαφορετική κατεύθυνση καθώς στον ορίζονται φαίνεται το US Open (29/8-11/9), το τέταρτο και τελευταίο Grand Slam τουρνουά της χρονιάς Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών αφού πλέον αρχίζουν διάφορες συναρπαστικές διοργανώσεις.

Από σήμερα και μέχρι τα τέλη του Αυγούστου θα υπάρχει… μίξη τουρνουά. Πολλά σε σκληρή επιφάνεια και άλλα σε χωμάτινη. Κι αυτό ισχύει τόσο για το ανδρικό σιρκουΐ, όσο και για το γυναικείο. Ο πρώτος σταθμός σ’ αυτή τη νέα περίοδο είναι τα τουρνουά της Σουηδίας και του Νιούπορτ με τη συμμετοχή ορισμένων καλύτερων τενιστών του ανδρικού σιρκουΐ. Στις γυναίκες, η δράση ανεβάζει ρυθμούς περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα με το τουρνουά του Αμβούργου.

Παράλληλα, όμως, αναμένεται να… φουντώσει και η «μάχη» για τους τελικούς της σεζόν ATP Finals και WTA Finals, όπου θα λάβουν μέρος οι οκτώ καλύτεροι τενίστες και οι οκτώ καλύτερες τενίστριες της αγωνιστικής περιόδου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη έλαβαν μέρος πέρυσι και θέλουν να επαναλάβουν, οπότε στο επόμενο διάστημα και μετά τις μέτριες εμφανίσεις τους στο αγγλικό τουρνουά στο Γουίμπλεντον καλούνται να ανεβάσουν το επίπεδο της απόδοσής τους.

Ο ΠΟΓΚΑΤΣΑΡ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Στην ποδηλασία, ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας εξακολουθεί να προσφέρει σούπερ επιλογές για ποντάρισμα. Ο Ταντέι Πόγκατσαρ εντυπωσιάζει με την προσπάθειά του και ως τώρα δικαιολογεί τον τίτλο του φαβορί, αλλά με την ομάδα Ineos Grenadiers να τα πηγαίνει περίφημα δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποκτήσει ανταγωνιστές. Άλλωστε, υπάρχουν εξαιρετικοί ποδηλάτες που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος του Σλοβένου.