Κάρλος Αλκαράθ-Νόβακ Τζόκοβιτς (14/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Ο Κάρλος Αλκαράθ εναντίον του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Γουίμπλεντον με κορυφαίες επιλογές για στοίχημα.

Στο «Center Court» ο Κάρλος Αλκαράθ αντιμετωπίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς (14/07/2024) στο μεγάλο τελικό του ατομικού των ανδρών στο Γουίμπλεντον. Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ο κάτοχος του τίτλου και θέλει να τον υπερασπιστεί απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχασε από τον Ισπανό στον περσινό τελικό και κυνηγάει το 8ο τρόπαιό του σε αυτό το Grand Slam τουρνουά του τένις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για online στοίχημα σε πληθώρα αγορών με κορυφαίες.

Για το Κάρλος Αλκαράθ – Νόβακ Τζόκοβιτς οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στον Ισπανό τενίστα. Χαρακτηριστικά, η νίκη του Κάρλος Αλκαράθ προσφέρεται στο 1,68** και το διπλό του Νόβακ Τζόκοβιτς δίνεται στο 2,16** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ – ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Κάρλος Αλκαράθ – Νόβακ Τζόκοβιτς τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί. Ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον περσινό τελικό της διοργάνωσης και στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ήδη έχει κατακτήσει το τουρνουά τένις στο Παρίσι και δείχνει να πατάει πολύ καλά στα πόδια του.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς;

  • Οι δύο τενίστες στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί 5 φορές. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε σε τρεις περιπτώσεις και ο Κάρλος Αλκαράθ σε δύο. Έχουν παίξει δύο φορές σε τελικούς κι ο καθένας έχει επιβληθεί από μια φορά. Αυτή είναι η 3η φορά που κοντράρονται σε τουρνουά Grand Slam. Το σκορ είναι 1-1.

Ο Κάρλος Αλκαράθ μετά την κατάκτηση του τουρνουά τένις στο Παρίσι, έστρεψε το βλέμμα του στο γρασίδι κι άρχισε να προετοιμάζεται για να διακριθεί στο Γουίμπλεντον. Αν και υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες για την κατάστασή του γρήγορα διαλύθηκαν καθώς εντυπωσίασε με τη φόρμα του και την αποφασιστικότητά του. Στην πορεία του ως τον τελικό νίκησε τους Μαρκ Λαγιάλ (3-0 σετ), Αλεκσάνταρ Βούκιτς (3-0), Φράνσις Τιάφο (3-2), Ούγκο Ουμπέρ (3-1), Τόμι Πολ (3-1) και Ντανίλ Μεντβέντεφ (3-1). Τώρα, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα και να σηκώσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του το Γουίμπλεντον.

Οι αποδόσεις στο Κάρλος Αλκαράθ – Νόβακ Τζόκοβιτς είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, με τους δύο κορυφαίους τενίστες στον κόσμο να υπόσχονται μια σπουδαία μάχη. Το ενδεχόμενο νίκης του Κάρλος Αλκαράθ με 3-2 σετ δίνεται στο 6,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, από τη μεριά του, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το τουρνουά τένις στο Παρίσι καθώς τραυματίστηκε και δεν έπαιξε καν στα προημιτελικά. Έπειτα, αφοσιώθηκε στην αποθεραπεία του προκειμένου να παίξει στο Γουίμπλεντον. Και στην περίπτωσή του υπήρχαν αμφιβολίες για την αγωνιστική του κατάσταση. Με την πάροδο του χρόνου και των αγώνων, όμως, έβγαλε στο γρασίδι το τεράστιο ταλέντο του. Νίκησε τους Βιτ Κόπριβα (3-0 σετ), Τζέικομπ Φέρνλι (3-1), Αλεξέι Πόπιριν (3-1), Χόλγκερ Ρούνε (3-0), ξεπέρασε τον Άλεξ Ντε Μινάουρ άνευ αγώνα και στα ημιτελικά επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Λορέντσο Μουζέτι. Τώρα, πάει να σηκώσει τον 25ο τίτλο Grand Slam της καριέρας του.

Το στοίχημα στο τένις φτάνει στο peak του με τον τελικό του μονού των ανδρών να μας προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις καθώς ο Κάρλος Αλκαράθ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάρουν το τρόπαιο. Το Over 39,5 συνολικά games δίνεται στο 1,71** και το Under ανεβαίνει στο 2,02** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ – ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Κάρλος Αλκαράθ – Νόβακ Τζόκοβιτς το στοίχημα για τους δύο τενίστες διαφέρει, αν και φυσικά ο στόχος είναι κοινός: η νίκη. Ο Αλκαράθ αναμένεται να επιδιώξει να κουράσει τον Τζόκοβιτς, να εκμεταλλευτεί την ικανότητά του να παίζει άμυνα και μακριά ράλι. Από την άλλη, ο Τζόκοβιτς βασίζεται στην εμπειρία του, στην αποτελεσματικότητά του, στις γρήγορες αποφάσεις και στη βελτιστοποίηση των επιλογών του, ώστε να κάνει τη διαφορά και να βγάλει εκτός ρυθμού τον Ισπανό προκειμένου να τον κερδίσει.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ