Ντέρμπι στο Παρίσι

Reading time1 λ

Συναρπαστικές ευκαιρίες για ποντάρισμα στο ματς Τζόκοβιτς-Ναδάλ στο κορυφαίο τουρνουά τένις

Η αυλαία των προημιτελικών στο τουρνουά τένις στο Παρίσι ανοίγει με μια «κλασική» αναμέτρηση: Νόβακ Τζόκοβιτς-Ράφα Ναδάλ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Αυτή θα είναι η 59η συνάντηση στις καριέρες τους. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετράει 30 νίκες, ενώ ο Ράφα Ναδάλ έχει 28. Πρόκειται για μια ακόμη σύγκρουση των «ιερών τεράτων» του τένις που αναμένεται συναρπαστική.

Στην ως τώρα πορεία του στο τουρνουά τένις στο Παρίσι, ο Σέρβος τα πηγαίνει περίφημα. Ξεπέρασε τους Γιοσιχίτο Νισιόκα, Άλεξ Μολτσάν, Αλιάζ Μπέντενε και Ντιέγκο Σβάρτσμαν δίχως να χάσει σετ. Από τη μεριά του, ο Ισπανός, που αναζητά το 14ο τρόπαιό του στο θεσμό, κυριάρχησε στους τρεις πρώτους γύρους κόντρα στους Τζέικ Τόμσον (3-0 σετ), Κορεντέν Μουτέ (3-0 σετ) και Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ (3-0 σετ) και χρειάστηκε να δείξει τη… μαεστρία του κόντρα στον Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ (3-2 σετ).

Έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει και το άλλο ματς των προημιτελικών Αλεξάντερ Ζβέρεφ-Κάρλος Αλκαράθ. Δύο εκπρόσωποι της νέας γενιάς που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο νικητής θα παίξει με τον νικητή του Νόβακ Τζόκοβιτς-Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά.

ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΦ

Στο γυναικείο ταμπλό, τώρα, θα βρείτε επίσης θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα. Στα ματς Κόκο Γκοφ-Σλόαν Στέφενς και Μαρτίνα Τρεβιζάν-Λέιλα Άνι Φερντάντες, υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Η Κόκο Γκοφ και η Λέιλα Άνι Φερνάντες βρίσκονται σε φόρμα. Η Κόκο Γκοφ σ’ αυτό το Grand Slam δείχνει έτοιμη να περάσει στο επόμενο επίπεδο, ενώ η Λέιλα Άνι Φερνάντες θέλει να διεκδικήσει ακόμη ένα μεγάλο τίτλο μετά την απώλεια του περσινού US Open όπου έφτασε στον τελικό κι έχασε. Οι νικήτριες των δύο ζευγαριών θα αναμετρηθούν στη φάση των «4».