Δράση σε πολλά ταμπλό

Reading time2 λ

Στοιχηματικές επιλογές σε ασυναγώνιστες αποδόσεις σε τένις, πόλο και χάντμπολ

Μια ακόμη συναρπαστική ημέρα μας χαρίζει ο κόσμος των σπορ με δράση σε τένις, πόλο και χάντμπολ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε πλούσιες επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Αρχίζουμε το ταξίδι μας με το τένις, όπου διεξάγονται δυνατές αναμετρήσεις σε δύο τουρνουά του ανδρικού σιρκουΐ. Με τη χωμάτινη σεζόν να έχει… εγκαινιαστεί τα βλέμματα στρέφονται στο τουρνουά ATP του Χιούστον εκεί όπου γίνονται αγώνες για τη φάση των «32». Ξεχωρίζει το ματς Φράνσις Τιαφόε-Μάρκος Χιρόν με σούπερ επιλογές στο live. Παράλληλα, σπουδαία παιχνίδια γίνονται και για το ATP του Μαρόκου. Πρόκειται για μια διοργάνωση – προπομπός των καλών ευρωπαϊκών τουρνουά που αρχίζουν σε λίγες ημέρες όπως είναι για παράδειγμα το Monte-Carlo Masters, όπου αναμένεται να λάβει μέρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, στο επίκεντρο βρίσκεται το τουρνουά WTA του Τσάρλεστον. Οι προβολείς πέφτουν στο ματς Άνα Μπόνταρ-Πάουλα Μπαδόσα. Η Πάουλα Μπαδόσα μια από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο είναι το νούμερο δύο του ταμπλό και φυσικά το φαβορί για να πάρει την πρόκριση, ενώ στόχος της είναι να διεκδικήσει το τρόπαιο. Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα θα βρείτε και στους αγώνες: Ανχελίνα Καλίνινα-Ελένα Ριμπάκινα και Κάια Κανέπι-Μαγκνταλένα Φρεχ.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Στο πόλο, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος ανδρών. Εθνικός-Χανιά, ΑΕΚ-Γλυφάδα και Υδραϊκός-Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε αναμετρήσεις που προβλέπονται συναρπαστικές και με υψηλό επίπεδο θεάματος. Ο Εθνικός βρίσκεται σε καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια του, αλλά τα Χανιά είναι μαχητικά. Η Γλυφάδα είναι αήττητη από τις αρχές Φεβρουαρίου και είναι το φαβορί κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Παναθηναϊκός, πάλι, βρίσκεται σε κακή κατάσταση κι αυτό δίνει το πάνω χέρι στον Υδραϊκό.

Τέλος, το χάντμπολ προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις με τους αγώνες για τα πλέι οφ του EHF Champions League. Βέσπρεμ-Βαρντάρ και Μονπελιέ-Πόρτο αναζητούν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του θεσμού σε ματς όπου όλα είναι ανοικτά.