Δυνατές ευκαιρίες στο τένις

Reading time1 λ

Συναρπαστικά ματς με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στα τουρνουά που βρίσκονται σε εξέλιξη

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα του τένις με πέντε τουρνουά να γεμίζουν το κουπόνι και να υπόσχονται μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο σιρκουΐ, το σπουδαίο θέαμα είναι εγγυημένο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι και στο live.

Στο προσκήνιο βρίσκονται τα τουρνουά των γυναικών σε Βαρσοβία και Πράγα. Στο πρώτο απ’ αυτά, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ίγκα Σφιόντεκ-Μαγκανταλένα Φρεχ. Η Σφιόντεκ, νούμερο ένα στον κόσμο, προσπαθεί να βρει και πάλι τη φόρμα της μετά την αναπάντεχα κακή πορεία της στο αγγλικό τουρνουά του Γουίμπλεντον. Στη δεύτερη διοργάνωση, τώρα, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται τα ματς Ανέτ Κονταβέιτ-Εκατερίνε Γκοργκότζε και Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα-Άννα Μπλίνκοβα.

Η Ανέτ Κονταβέιτ, μια από τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου, έπεσε θύμα έκπληξης την περασμένη εβδομάδα στον τελικό του τουρνουά του Αμβούργου. Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα, που επίσης συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, προέρχεται από άσχημες εμφανίσεις που δεν συνάδουν με το επίπεδο του ταλέντου της και στο τουρνουά της χώρας της ψάχνει να βρει τον καλό της εαυτό.

Συναρπαστική δράση προσφέρει και το ανδρικό σιρκουΐ. Στο τουρνουά της Ατλάντα που θεωρείται ως διοργάνωση προετοιμασίας ενόψει του US Open, αναμένεται δυνατό το ματς Πέτερ Γκόγιοβτσικ-Νικ Κύργιος. Έπειτα, σπουδαία ματς διεξάγονται στο τουρνουά του Κιτσμπούχελ και στο τουρνουά της Κροατίας.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΟ

Στο πόλο, τώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης Super Final της World League των ανδρών. Η ποιότητα των παιχνιδιών και το θέαμα, μέχρι στιγμής, είναι εξαιρετικό. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στους αγώνες για την ημιτελική φάση που προβλέπονται ανοιχτοί σε κάθε ενδεχόμενο και προσφέρουν εντυπωσιακές ευκαιρίες για ποντάρισμα.