Οι κορυφαίοι βρίσκονται στο Παρίσι

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο Paris Masters όπου συμμετέχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Το Paris Masters αναμένεται συναρπαστικό. Είναι το τελευταίο μεγάλο τουρνουά τένις πριν από τους τελικούς της ATP και σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από την ήττα του στον τελικό του US Open. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα.

Στο Παρίσι βρίσκονται οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου και φυσικά ανάμεσα τους ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το νούμερο τρία της κατάταξης. Ο Έλληνας σταρ θα αγωνιστεί στο μονό, αλλά και στο διπλό. Μάλιστα, για εκείνον η δράση αρχίζει σήμερα με το διπλό και το ματς Κουρέσι/Τσιτσιπάς-Μπονζί/Ρίντερνεκ. Στο ατομικό, αναμένεται να παίξει αύριο στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου με το νικητή του ζευγαριού Λόιντ Χάρις-Άλεξ Ντε Μινόρ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προέρχεται από μια μέτρια εμφάνιση στο Vienna Open και στην παρουσίαση του Paris Masters, δήλωσε: «απομένουν ακόμη δύο τουρνουά (για να ολοκληρώσω τη σεζόν) και θα προσπαθήσω να δώσω και την τελευταία μου ανάσα και να δείξω την αποτελεσματική μου πλευρά στον αγωνιστικό χώρο. Και πρέπει να είσαι έτσι. Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο είναι εγωιστές κι εγώ είμαι εγωιστής και θέλω τα πάντα για τον εαυτό μου». Αυτή είναι η πρώτη διοργάνωση από το US Open όπου λαμβάνουν μέρος ταυτόχρονα και οι τρεις κορυφαίοι του κόσμου. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλει να τεστάρει το επίπεδο που βρίσκεται, ενώ ο Ντανίλ Μεντβέντεφ βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο κουπόνι του τένις περιέχονται και άλλες εντυπωσιακές αναμετρήσεις.

Στο MLB, τώρα, Χιούστον Άστρος-Ατλάντα Μπρέιβς για τις World Series σε ματς που πιθανώς να κρίνει τον τίτλο. Οι Μπρέιβς προηγούνται με 3-2. Στο NHL, την λίγκα χόκεϊ επί πάγου των Η.Π.Α., η κανονική περίοδος της σεζόν συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και δυνατά παιχνίδια.