Έτοιμη για την πρόκληση η Μαρία Σάκκαρη

Reading time1 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε εξαιρετικές αποδόσεις στο US Open

Για τη Μαρία Σάκκαρη η πορεία της στο US Open αρχίζει σήμερα. Μάρτα Κόστιουκ-Μαρία Σάκκαρη στο πρόγραμμα του γυναικείου ταμπλό. Αναμέτρηση που προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και στο live. Με τον πρώτο γύρο να βρίσκεται σε εξέλιξη και στους άνδρες θα βρείτε απίθανες ευκαιρίες στο κουπόνι.

Το US Open παρουσιάζει αρκετές προκλήσεις για τις αθλήτριες και τους αθλητές. Είναι το τελευταίο Grand Slam της σεζόν και η πίεση για να πετύχουν τους στόχους τους είναι αυξημένη. Έπειτα, όμως, υπάρχει ο παράγοντας κούραση μια και λόγω της πανδημίας έχει αλλάξει το καλεντάρι κι ο φόρτος των αγώνων έχει γίνει μεγαλύτερος. Αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη έχει και… ζέστη. Όσοι παίζουν νωρίς θα το νιώσουν. Σήμερα οι προγνώσεις δείχνουν 30 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, αυτό για την Μαρία Σάκκαρη μπορεί ν’ αποδειχθεί και πλεονέκτημα. Τουλάχιστον στην αξιόλογη παρουσία της στο τουρνουά του Μόντρεαλ δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία με τη ζέστη. Σε σχετική ερώτηση, απάντησε: «στην Ιαπωνία είχε περισσότερη ζέστη!». Από πλευράς φυσικής κατάστασης, δείχνει να είναι σε καλό επίπεδο και έτοιμη ν’ ανταπεξέλθει.

Σήμερα στο πρόγραμμα και η αναμέτρηση Νόβακ Τζόκοβιτς-Χόλγερ Ρούνε. Ο Σέρβος σαφώς και είναι το μεγάλο φαβορί. Δεν είναι, όμως, αυτός ο λόγος που τα φώτα είναι στραμμένα πάνω του και κάθε κίνησή του θα βρίσκεται στο… μικροσκόπιο. Κυνηγά να γίνει ο 3ος τενίστας στην ιστορία που κατακτά και τα τέσσερα Grand Slam σ’ ένα ημερολογιακό έτος. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί από το 1969, όταν το κατάφερε ο Ροντ Λέιβερ που επίσης το είχε πετύχει και το 1962, 24 χρόνια αφότου το έκανε για πρώτη φορά ο Ντον Μπατζ.