Η γιορτή του ανδρικού τένις αρχίζει

Reading time1 λ

Σερβίς στο ATP Finals με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά

Το τένις έχει την τιμητική του αυτή την εποχή. Παράλληλα με το τουρνουά WTA Finals που διεξάγεται στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, όπου συμμετέχει η Μαρία Σάκκαρη, αρχίζει και το ATP Finals. Η διοργάνωση φέρνει αντιμέτωπους τους οκτώ καλύτερους τενίστες της σεζόν και ένας απ’ αυτούς φυσικά είναι κι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα και στα δύο μεγάλα τουρνουά του τένις.

Στο ATP Finals οι οκτώ αθλητές έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους. Θα παιχτεί μεταξύ τους σε στιλ πρωταθλήματος διεκδικώντας την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του θεσμού. Η διοργάνωση, που διεξάγεται στο Τορίνο της Ιταλίας, θα ολοκληρωθεί στις 24 Νοεμβρίου με το μεγάλο τελικό. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον σούπερ σταρ του αθλήματος, Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς επίσης τον Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Κάσπερ Ρούντ. Σαφώς και έχει πολύ καλές πιθανότητες να περάσει στην ημιτελική φάση. Το άλλο γκρουπ απαρτίζουν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Ματέο Μπερετίνι κι ο Χούμπερτ Χούρκατς.

Η πορεία του Έλληνα πρωταθλητή αρχίζει αύριο με την αναμέτρηση: Στέφανος Τσιτσιπάς-Αντρέι Ρούμπλεφ. Σήμερα: Ντανίλ Μεντβέντεφ-Χούμπερτ Χούρκατς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ-Ματέο Μπερετίνι. Στο μεταξύ με συναρπαστικές αναμετρήσεις και αμείωτο στοιχηματικό ενδιαφέρον συνεχίζεται, η φάση των ομίλων του WTA Finals.

Πέραν του τένις, στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα. Στη Formula 1 διεξάγεται το Grand Prix της Βραζιλίας που αναμένεται εντυπωσιακό και είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Οι προβολείς είναι πάνω στον Μαξ Φερστάπεν και τον Λιούις Χάμιλτον καθώς και στις ομάδες τους Red Bull και Mercedes, αντίστοιχα.

Σούπερ επιλογές για στοίχημα προσφέρει και το κουπόνι του NFL με ματς όπως: Τένεσι Τάιτανς-Νιού Όρλιανς Σεντς, Λος Άντζελες Τσάρτζερς-Μινεσότα Βάικινγκς και Λας Βέγκας Ρέιντερς-Λος Άντζελες Ραμς.