Η Ελλάδα σερβίρει στο ATP Cup

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στο συναρπαστικό τουρνουά τένις εθνικών ομάδων

Δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ATP Cup, του τουρνουά τένις εθνικών ομάδων που διεξάγεται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, με την αναμέτρηση Ελλάδα-Αργεντινή να ξεχωρίζει. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η σειρά σαφώς και έχει ως άξονα τον αγώνα Στέφανος Τσιτσιπάς-Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ο Έλληνας σούπερ σταρ αναμετριέται με τον κορυφαίο Αργεντινό τενίστα και η συνάντησή τους αναμένεται να χαρίσει απλόχερα πλούσιο θέαμα και τένις υψηλού επιπέδου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που πέρασε από χειρουργείο τον περασμένο Νοέμβριο για να διορθώσει τον τραυματισμό που υπέστη στον δεξιό του αγκώνα, φιλοδοξεί να οδηγήσει την Ελλάδα όσο πιο μακριά μπορεί στη διοργάνωση. Παράλληλα, τα ματς που δίνει χρησιμεύουν και ως προετοιμασία ενόψει του Australian Open (17-30/1) όπου θα μπει με στόχο να διεκδικήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

Στο NFL, τώρα, τα ξημερώματα της Τρίτης ολοκληρώνεται η 17η και προτελευταία αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Το ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας Πίτσμπεργκ Στίλερς-Κλίβελαντ Μπράουνς, παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Να σημειώσουμε πως και οι δύο ομάδες διεκδικούν ακόμη τη συμμετοχή τους στα playoffs και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση η νίκη είναι μονόδρομος.

Οι Πίτσμπεργκ Στίλερς (ρεκόρ 7-7-1) είναι ασταθείς αυτοί την εποχή. Εναλλάσσουν καλές με κακές εμφανίσεις. Ωστόσο, στην έδρα τους πάντοτε νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια και με το παιχνίδι να σημαίνει τόσα πολλά, από το εσωτερικό της ομάδας λένε πως θα είναι έτοιμοι για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι Κλίβελαντ Μπράουνς (ρεκόρ 7-8), πάλι, άρχισαν τη σεζόν ως ισχυροί διεκδικητές του Super Bowl και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο να μην παίξουν καν στα playoffs. Το ματς μπορεί να κρίνει και το μέλλον πολλών εκ των μελών της ομάδας σε περίπτωση αποτυχίας οπότε η πίεση για τη νίκη είναι μεγάλη. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά και υπάρχουν προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.