Η Μαρία Σάκκαρη «βλέπει» προημιτελικά

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στο ματς της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο Adelaide International

Η νέα σεζόν του τένις σιγά σιγά αποκτά ρυθμό με συναρπαστικές αναμετρήσεις να διεξάγονται τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο σιρκουΐ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επιλογών για ποντάρισμα, σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο αγώνας Σέλμπι Ρότζερς-Μαρία Σάκκαρη στο πλαίσιο της φάσης των «16» του τουρνουά της WTA Adelaide International σαφώς και προσελκύει μεγάλο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προέρχεται από αξιόλογη εμφάνιση και νίκη με 2-1 σετ επί της Ταμάρα Ζίντανσεκ και μπαίνει στο ματς ως το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Άλλωστε, είναι το νούμερο τρία του ταμπλό και το νούμερο έξι της παγκόσμιας κατάταξης τη στιγμή που η αντίπαλός της βρίσκεται στο νούμερο 40 της λίστας της WTA. Αξίζει, πάντως, να σημειώσουμε πως η Σέλμπι Ρότζερς έχει επικρατήσει της Μαρίας Σάκκαρη στη μοναδική τους αναμέτρηση, τον περασμένο Ιούλιο στο πλαίσιο του Wimbledon. Σε περίπτωση πρόκρισης θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Έλενα Ριμπάκινα-Μαρί Μπούζκοβα. Να υπενθυμίσουμε πως το συγκεκριμένο τουρνουά λειτουργεί και ως προετοιμασία για τη Μαρία Σάκκαρη ενόψει της συμμετοχής της στο Grand Slam του Australian Open, όπου θα μπει με βλέψεις για να φτάσει μακριά.

Στο μεταξύ, σήμερα, η Εθνική Ελλάδας, δίνει το τελευταίο παιχνίδι της για τη φάση των ομίλων του ATP Cup. Το ματς Ελλάδα-Γεωργία μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά στο πλαίσιο του διεξάγεται το παιχνίδι Στέφανος Τσιτσιπάς-Νικολόζ Μπασιλασβίλι και έχει ξεχωριστή σημασία για τον Έλληνα άσο, ο οποίος προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό μετά από την εγχείρηση στον δεξιό αγκώνα. Αν μη τι άλλο, προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Πέραν των αγώνων των δύο κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, στην πλατφόρμα της Betsson θα βρείτε σούπερ επιλογές για ποντάρισμα και σε πληθώρα άλλων αγώνων και τουρνουά που διεξάγονται αυτές τις μέρες.