Η πιο αμφίρροπη σεζόν

Reading time2 λ

Συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα προσφέρει το τένις καθώς ο ανταγωνισμός βρίσκεται στα… ύψη

Για πρώτη φορά αφότου άρχισε η νέα σεζόν στο τένις που υπάρχει μια μικρή παύση μεταξύ των τουρνουά. Αυτή μας δίνει τη δυνατότητα ανάλυσης του που βρίσκονται το ανδρικό και το γυναικείο σιρκουΐ και που μπορούν να μας οδηγήσουν. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στα μεγαλύτερα τουρνουά του αθλήματος.

Ο Ράφα Ναδάλ στο Australian Open έδειξε πως είναι δυνατός. Στο ATP του Ακαπούλκο επιβεβαίωσε πως μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο σε τουρνουά που βρίσκονται σχετικά κοντά το ένα με το άλλο χωρίς να βγάζει τραυματισμούς. Στο μεταξύ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπαιξε στο ATP του Ντουμπάι δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο παρόλο που δεν έφτασε ως τη διεκδίκηση του τίτλου. Άλλωστε, είχε πολύ καιρό ν’ αγωνιστεί για διάφορους λόγους (τραυματισμούς, το ζήτημα με τον εμβολιασμό, ξεκούραση, προετοιμασία κ.α.). Αυτά, όμως, αφορούν την… παλιά γενιά.

Η νέα γενιά, από την άλλη, δείχνει τα… δόντια της. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έφτασε ως τον τελικό του Australian Open και συνέχισε και σε άλλα τουρνουά την πολύ καλή πορεία του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μπει πολύ δυνατά στη σεζόν έχοντας αφήσει πίσω του, πλέον, τον τραυματισμό του στον δεξιό αγκώνα. Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, αλλά ως επί το πλείστον παίζει σε υψηλό επίπεδο. Αυτή η 5άδα μαζί με άλλους δύο – τρεις τενίστες όπως ο Ματέο Μπερετίνι, ο Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ κι ο Κάρλος Αλκαράθ βρίσκονται σε πραγματικά καλή κατάσταση και πιθανώς να προστεθούν κι άλλοι όπως ο Γιανίκ Σίνερ κι ο Χούμπερτ Χούρκατς ή ο Κάμερον Νόρι στο… κόλπο της διεκδίκησης των τίτλων των σημαντικότερων τουρνουά.

Στις γυναίκες τα πράγματα είναι ακόμη πιο αμφίρροπα. Η Άσλεϊ Μπάρτι μετά από την κατάκτηση του Australian Open είναι επιλεκτική στις εμφανίσεις της. Η Ναόμι Οσάκα, επίσης, ετοιμάζει την… επιστροφή της. Στο μεταξύ, η Μαρία Σάκκαρη, η Ανέτ Κονταβέιτ και άλλες τενίστριες παίζουν καταπληκτικό τένις και δηλώνουν την υποψηφιότητά τους για να πρωταγωνιστήσουν και στο υπόλοιπο της σεζόν.