Οι μάχες αρχίζουν στο Paris Masters

Reading time1 λ

Επιλογές που συναρπάζουν στο κορυφαίο τουρνουά τένις που διεξάγεται αυτή την εποχή

Ο δεύτερος γύρος του τουρνουά Paris Masters είναι εδώ και οι… μάχες αρχίζουν. Το επίπεδο ανεβαίνει και οι αγώνες αποκτούν διαφορετικό ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά και ειδικά στοιχήματα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι και στο live. Φυσικά και στην αναμέτρηση Στέφανος Τσιτσιπάς-Αλεξέι Πόπιριν στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του θεσμού.

Είναι η στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά την πορεία του στη διοργάνωση. Ο Έλληνας πρωταθλητής προέρχεται από μέτριες εμφανίσεις στα προηγούμενα τουρνουά που συμμετείχε και ψάχνει να ανεβάσει την απόδοσή του ώστε να πάει… φορτσάτος στους τελικούς της ATP. Όπως δήλωσε κι ο ίδιος ψάχνει να βρει τρόπους ώστε να εμπλουτίσει το στιλ παιχνιδιού του και να γίνει πιο αποτελεσματικός στην πίστα με στόχο να κάνει το επόμενο βήμα που είναι η κατάκτηση ενός Grand Slam τίτλου. Η πρόκληση είναι μεγάλη καθώς η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και ήταν ένας μαραθώνιος με πολλούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας και πολλοί από τους τενίστες είναι κουρασμένοι σωματικά, αλλά και νοητικά.

Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που στα τελευταία κορυφαία τουρνουά καταγράφηκαν αρκετές εκπλήξεις με τα αουτσάιντερ να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες. Επιπλέον, όμως, το Australian Open περιμένει στη… γωνία και είναι κάτι που λαμβάνουν υπόψη τους οι αθλητές στην προετοιμασία τους. Σα να μην έφταναν όλα αυτά, έχει αρχίσει και η κουβέντα για τα πρωτόκολλα ασφαλείας που θα επιβάλλουν οι αυστραλιανοί διοργανωτές και οι παίκτες καλούνται ν’ απαντήσουν σε ερωτήσεις που αποσπούν την προσοχή και σε ορισμένες περιπτώσεις προκαλούν κι εντάσεις.

Από το τουρνουά Paris Masters, ξεχωρίζουν επίσης οι αναμετρήσεις: Ίλια Ιβάσκα-Ντανίλ Μεντβέντεφ και Ντούσαν Λάγιοβιτς-Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ούγκο Γκαστόν-Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.