Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η «εκδίκηση»

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στην προσπάθειά του Έλληνα σταρ στο ATP Toronto

Η αναμέτρηση Ούγκο Ουμπέρ-Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μια από τις πολυαναμενόμενες του τουρνουά ATP Toronto. Προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα, αλλά και το «περιτύλιγμά» της είναι ελκυστικό. Αφενός, δίνεται η ευκαιρία στον Έλληνα σταρ να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από τον Γάλλο για την ήττα του στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων πριν από μερικές ημέρες. Αφετέρου, θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά ως το νούμερο τρία της παγκόσμιας κατάταξης.

«Αποτελεί μεγάλο κίνητρο το γεγονός πως βρίσκομαι στην συγκεκριμένη θέση και μια πολύ καλή απόδειξη ότι τα έχω πάει περίφημα ως τώρα. Νιώθω ευλογημένος που μετά από τόσο πολύ σκληρή δουλειά κατάφερα και μπήκα στο top 3. Το θεωρώ ένα ξεχωριστό επίτευγμα. Όταν μπήκα στο top 10 ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Αυτό, τώρα, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ο στόχος μου παραμένει να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος άνθρωπος μέσα από το τένις, οπότε σημαίνει πολλά», δήλωσε και πρόσθεσε: «νιώθω ικανοποιημένος με το επίπεδο όπου βρίσκομαι και το τένις που παίζω».

Κόντρα στον Ουμπέρ, ο Τσιτσιπάς λογαριάζεται ως το φαβορί, αλλά ο αντίπαλός του τού έχει αποδείξει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει. Αναμένεται «μάχη» στην σκληρή επιφάνεια με στόχο την πρόκριση στον 3ο γύρο του τουρνουά. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο ενδιαφέρον ματς στο πρόγραμμα. Ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και τα: Λόιντ Χάρις-Ράφα Ναδάλ, Τόμι Πολ-Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγούτ και Αντρέι Ρούμπλεφ-Φάμπιο Φονίνι.

Στο γυναικείο τουρνουά WTA Montreal, όπου η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στο δεύτερο γύρο και θα αναμετρηθεί με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, διεξάγονται εξαιρετικές αναμετρήσεις: Χάριετ Νταρτ-Μπιάνκα Αντρεέσκου, Σοράνα Τσιρστέα-Βικτόρια Αζαρένκα και Πάουλα Μπαδόσα-Ρεμπέκα Μαρίνο είναι ορισμένα από τα κορυφαία παιχνίδια που προσφέρονται για στοίχημα.