Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πίστα

Reading time1 λ

Εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στο Open της Βιέννης και σε άλλα τουρνουά τένις κι όχι μόνο

Το Open της Βιέννης συνεχίζει να προσφέρει μοναδικές στιγμές θεάματος και μεγάλες συγκινήσεις με τις αναμετρήσεις του. Μια απ’ αυτές είναι το Στέφανος Τσιτσιπάς-Φράνσις Τιαφόε για τη φάση των «16». Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη του, όσο και στο live.

O Έλληνας σούπερ σταρ, νούμερο ένα του ταμπλό της διοργάνωσης, προέρχεται από νίκη με 2-0 σετ επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ, αλλά στη διάρκεια του ματς έδειξε αφενός τις αθλητικές του δεξιότητες και αφετέρου την αποφασιστικότητά του και τη θέλησή του για να πετύχει. Πριν από την έναρξη του τουρνουά υπήρχαν αμφιβολίες για τη σταθερότητα της απόδοσης του Στέφανου Τσιτσιπά και στο πρώτο παιχνίδι, άρχισε να τις διαλύει. Τώρα, του παρουσιάζεται μια ακόμη ευκαιρία και μάλιστα κόντρα στον Αμερικανό τενίστα που τον απέκλεισε φέτος στο Wimbledon. Στη μάχη «ρίχνεται» και το νούμερο δύο του ταμπλό, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Το ματς Άλεξ Ντε Μινάουρ-Αλεξάντερ Ζβέρεφ αναμένεται κι αυτό ανταγωνιστικό.

Παραμένοντας στο ανδρικό σιρκουΐ, το τουρνουά ATP της Αγίας Πετρούπολης παρουσιάζει αξιόλογες επιλογές. Στο γυναικείο σιρκουΐ, στη διοργάνωση WTA Κλουζ Ναπόκα 2, γίνονται «δυνατά» ματς. Ξεχωρίζει το Έμα Ραντουκάνου-Άνα Μπόγκνταν. Εντυπωσιακοί αγώνες διεξάγονται και στο WTA Courmayeur.

Στο χάντμπολ και στο βόλεϊ συνεχίζονται με ματς που έχουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον τα οι διοργανώσεις EHF Champions League και CEV Champions League στους άνδρες.

Στα αμερικάνικα σπορ, τέλος, επιστρέφει η δράση του NFL. Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής με το ματς Αριζόνα Κάρντιναλς-Γκριν Μπέι Πάκερς. Οι Αριζόνα Κάρντιναλς είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της λίγκας και πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις. Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκονται και οι Γκριν Μπέι Πάκερς κι αναμένεται συγκλονιστικό παιχνίδι.