Σε ρυθμούς Indian Wells

Reading time1 λ

Το τένις προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και στο σημερινό πρόγραμμα του τένις

Η σεζόν του τένις μπαίνει σ’ ένα νέο κύκλο, αυτόν των μεγάλων τουρνουά στις ΗΠΑ. Το πρώτο από τα δύο είναι το Indian Wells, το οποίο κάνει σερβίς με τα προκριματικά του σήμερα και έπειτα θα ακολουθήσει το Miami Open. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα στοιχημάτων.

Η προκριματική φάση έχει το δικό της ενδιαφέρον μιας και διεξάγονται ανταγωνιστικές αναμετρήσεις. Το κυρίως ταμπλό των ανδρών, πάντως, θα αρχίσει στις 10 Μαρτίου. Στο ανδρικό σιρκουΐ θα λάβουν μέρος οι κορυφαίοι τενίστες του κόσμου με εξαίρεση τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος, που πλέον βρίσκεται στο νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης απέσυρε τη συμμετοχή του εξαιτίας της γνωστής στάσης του σχετικά με τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Του ταμπλό ηγείται ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (που δεν θα παίξει υπό τη σημαία της Ρωσίας), ενώ στο τουρνουά θα αγωνιστούν ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Ράφα Ναδάλ και φυσικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Από το παγκόσμιο top 10, ο μόνος που λείπει είναι ο «Νόλε», αξίζει να σημειώσουμε. Κι αυτό δείχνει τη βαρύτητα που έχει το τουρνουά κατηγορίας ATP 1000 με μεγάλο χρηματικό έπαθλο, αλλά και τεράστιο πρεστίζ.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, τώρα, η Άσλεϊ Μπάρτι, το νούμερο ένα του κόσμου, αποφάσισε να μην παίξει τελικά στο Indian Wells. Ωστόσο, οι υπόλοιπες κορυφαίες τενίστριες βρίσκονται στο τουρνουά. Μεταξύ αυτών, φυσικά, συμπεριλαμβάνεται και η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναμένεται να λάβει μέρος στο Eisenhower Cup που είναι ένα τουρνουά επίδειξης. Τα βλέμματα, δε, θα είναι στραμμένα και στις Ναόμι Οσάκα και Έμα Ραντουκάνου που προσπαθούν να κάνουν δυνατό come back μετά από τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν το προηγούμενο διάστημα.