Σούπερ επιλογές στο Indian Wells

Reading time1 λ

Ευκαιρίες για στοίχημα στο τουρνουά τένις που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ

Το Indian Wells αρχίζει εντυπωσιακά στο γυναικείο ταμπλό, ενώ ολοκληρώνονται τα προκριματικά στο ανδρικό ταμπλό. Αναμένονται συναρπαστικές αναμετρήσεις καθώς η κλήρωση έβγαλε ζευγάρια που μπορούν να χαρίσουν μοναδικές στιγμές από τον πρώτο γύρο κιόλας. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Ένα από τα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον είναι το Κατερίνα Σινιάκοβα-Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με τη Μαρία Σάκκαρη στο δεύτερο γύρο του Indian Wells. Η Κατερίνα Σινιάκοβα είναι εξαιρετική τενίστρια του διπλού, αλλά στο μονό βρίσκεται στο νούμερο 55 της παγκόσμιας κατάταξης. Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση επί της Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου, νούμερο 72 του ranking της WTA. Να σημειώσουμε, πάντως, πως όποια και να περάσει θα είναι το αουτσάιντερ κόντρα στη Μαρία Σάκκαρη. Κι αν δεν γίνει κάποια έκπληξη στο δεύτερο γύρο, τότε στον 3ο γύρο του τουρνουά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αναμετρηθεί με την Πέτρα Κβίτοβα.

Το άλλο σημαντικό ματς του πρώτου γύρου είναι το Σλόαν Στεφενς-Ναόμι Οσάκα. Η Σλόαν Στέφενς, νούμερο 38 της παγκόσμιας κατάταξης, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς μόλις πρόσφατα κατέκτησε το τουρνουά WTA της Γουαδαλαχάρα. Η Ναόμι Οσάκα, που κάποια στιγμή θεωρούταν η καλύτερη τενίστρια του σιρκουΐ, έχει πέσει στο νούμερο 78 του ranking. Εδώ και καιρό δεν αγωνίζεται και ελπίζει πως με την επιστροφή της στη δράση στο Indian Wells να βάλει και πάλι την καριέρα της στο σωστό μονοπάτι. Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στο Australian Open όπου αποκλείστηκε στη φάση των «32» του θεσμού, ενώ πριν απ’ αυτό δεν είχε παίξει σε κάποιο πολύ σημαντικό τουρνουά μετά από το US Open.