Σπουδαία παιχνίδια στο WTA Finals

Reading time2 λ

Εξαιρετικές αναμετρήσεις με συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στο τουρνουά τένις

Το WTA Finals βρίσκεται σε εξέλιξη και η διοργάνωση δεν απογοητεύει. Τα παιχνίδια ανάμεσα στις οκτώ κορυφαίες τενίστριες της σεζόν είναι εντυπωσιακά. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα τόσο πριν από την έναρξη των αγώνων, αλλά και κατά τη διάρκεια τους στο live.

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε πολύ δυνατά στο θεσμό, που διεξάγεται στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε με 2-0 την Ίγκα Σφιόντεκ και τώρα αναζητά να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την πρόκριση στην ημιτελική φάση του τουρνουά, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 16 Νοεμβρίου. Το ματς Μαρία Σάκκαρη-Πάουλα Μπαδόσα είναι κρίσιμο. Η Μαρία Σάκκαρη στα χαρτιά είναι το αουτσάιντερ καθώς η Πάουλα Μπαδόσα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτή την εποχή και προέρχεται από την κατάκτηση του Indian Wells.

Ωστόσο, η πρεμιέρα της Μαρίας Σάκκαρη έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Την ίδια στιγμή, η Πάουλα Μπαδόσα νίκησε με 2-0 την Αρίνα Σαμπαλένκα δείχνοντας πρωτοφανή ωριμότητα στο παιχνίδι της. Σε κάθε περίπτωση αναμένεται άκρως ανταγωνιστικό ματς. «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, τη χώρα μου και την οικογένεια μου. Να πάρω την πρώτη μου νίκη σ’ ένα τέτοιο τουρνουά. Όλες έχουμε αποδείξει πως δεν βρισκόμαστε τυχαία εδώ», υποστήριξε η Μαρία Σάκκαρη μετά από το τέλος του πρώτου αγώνα της. Πολλές επιλογές για ποντάρισμα έχει και το άλλο ματς του γκρουπ: Αρίνα Σαμπαλένκα-Ίγκα Σφιόντεκ.

Κι από το τένις περνάμε στη Formula 1. Τα βλέμματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι στραμμένα στο Grand Prix της Βραζιλίας και στην πίστα του Interlagos. Με τη μάχη ανάμεσα σε Μαξ Φερστάπεν-Λιούις Χάμιλτον και Red Bull-Mercedes να κορυφώνεται κάθε βαθμός μετράει. Εξ ου και ο αγώνας Sprint που δίνει τρεις, δύο, κι έναν βαθμό στους τρεις πρώτους της κατάταξης θεωρείται άκρως σημαντικός και από τους δύο οδηγούς, αλλά και τις δύο ομάδες. Προβλέπεται να προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις.