Φανταστικές ευκαιρίες στο Open της Βιέννης

Reading time2 λ

Σούπερ προτάσεις για στοίχημα στο πιο δυνατό τουρνουά τένις που διεξάγεται αυτές τις μέρες

Καθώς πλησιάζει το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στο τένις, οι εκπλήξεις είναι ολοένα και συχνότερες στα κορυφαία τουρνουά του αθλήματος. Παράλληλα, το θέαμα παραμένει πλούσιο καθώς και οι ευκαιρίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε αμέτρητες επιλογές για ποντάρισμα στις καλύτερες διοργανώσεις του τένις που διεξάγονται αυτή την εποχή, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Τα βλέμματα είναι λογικό να είναι στραμμένα στο Open της Βιέννης. Συμμετέχουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του τένις και δίπλα τους κάποιοι απ’ όσους έχουν εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και έχουν ανεβάσει το επίπεδό τους. Αναμένονται συναρπαστικές «μάχες» καθώς ολοκληρώνεται η φάση των «32» και μπαίνουμε παράλληλα σ’ αυτή των «16». Στέφανος Τσιτσιπάς-Φράνσις Τιαφό, λοιπόν, με εξαιρετικές προσφορές για ποντάρισμα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε με 2-0 σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στην προηγούμενη φάση σε ματς όπου χρειάστηκε εκτός από το ταλέντο του και η ψυχική του δύναμη για να ξεπεράσει τον αντίπαλό του. Ο Έλληνας σούπερ σταρ βρίσκεται σε αναζήτηση της σταθερότητας και δείχνει ικανός να τα καταφέρει. Ξεχωρίζουν επίσης, τα ματς: Φάμπιο Φονίνι-Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Γκαέλ Μονφίλς-Λορέντσο Μουσέτι – ένας από τους τέσσερις θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά σε περίπτωση που περάσει τον Αμερικανό – καθώς και Άντι Μάρεϊ-Κάρλος Αλκαράθ.

Σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται και στο πλαίσιο του τουρνουά ATP της Αγίας Πετρούπολης. Το Αντριάν Μαναρινό-Κάρεν Κατσάνοφ, έχει μεν ξεκάθαρο φαβορί τον Κάρεν Κατσάνοφ, αλλά ο Αντριάν Μαναρινό είναι ανταγωνιστικός τενίστας.

Στο γυναικείο σιρκουΐ, υπάρχει το τουρνουά WTA Κλουζ Ναπόκα 2. Σήμερα αγωνίζονται δύο από τις πιο ισχυρές υποψήφιες για την κατάκτηση του τίτλου: Σιμόνα Χάλεπ-Έλενα-Γκαμπριέλα Ρούσε και Αλεκσάντρα Κρούνιτς-Ανέτ Κονταβέιτ. Η Σιμόνα Χάλεπ και η Ανέτ Κονταβέιτ είναι το νούμερο ένα και το νούμερο δύο του ταμπλό, αντίστοιχα. «Δυνατά» ματς γίνονται και στο WTA Courmayeur.

Στο χάντμπολ, το επίκεντρο της δράσης είναι το EHF Champions League των ανδρών. Η 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων παρουσιάζει μεγάλη γκάμα επιλογών για στοίχημα. Ξεχωρίζουν τα ματς: Πικ Σέγκεντ-Άαλμποργκ Χάντμπολντ για τον πρώτο όμιλο και Viva Κιέλτσε-Παρί Σεν Ζερμέν για το δεύτερο.

Στα αμερικάνικα σπορ και πιο συγκεκριμένα στο MLB, συνεχίζεται η World Series, δηλαδή οι τελικοί του μπέιζμπολ, με το δεύτερο ματς Χιούστον Άστρος-Ατλάντα Μπρέιβς. Παράλληλα, με αμείωτο ενδιαφέρον εξελίσσεται η κανονική περίοδος του NHL, της λίγκας του χόκεϊ επί πάγου.