Αρχίζει το θέαμα στο WTA Finals

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στο μεγάλο τουρνουά τένις όπου συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη

Η σεζόν του 2022 ολοκληρώνεται για το γυναικείο σιρκουΐ του τένις και το τουρνουά WTA Finals αναμένεται συναρπαστικό καθώς οι κορυφαίες τενίστριες θα ανταγωνιστούν για τον τίτλο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Η διοργάνωση διεξάγεται στην «Dickies Arena» στο Τέξας των ΗΠΑ σε κλειστή αρένα και σε σκληρή επιφάνεια. Πρώτα, θα γίνει η φάση των ομίλων (31/10-5/11) με τις τέσσερις καλύτερες να περνούν στα ημιτελικά (6/11), ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για μια ημέρα αργότερα.

Συμμετέχουν κατά σειρά της κατάταξης τους στη διάρκεια του 2022: Ίγκα Σφιόντεκ, Ονς Ζαμπέρ, Τζέσικα Πέγκουλα, Κόκο Γκοφ, Μαρία Σάκκαρη, Καρολίν Γκαρσία, Αρίνα Σαμπαλένκα και Ντάρια Κασάτκινα.

Η Μαρία Σάκκαρη πηγαίνει στο θεσμό μετά την παρουσία της στον τελικό στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα (ήττα με 2-0 σετ από την Τζέσικα Πέγκουλα). Είναι η δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της στο WTA Finals και έχει βλέψεις για διάκριση αφού έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Πρεμιέρα, λοιπόν, με το Τζέσικα Πέγκουλα-Μαρία Σάκκαρη, μια δυνατή «μάχη» για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια που θέλει να αρχίσει τη διοργάνωση με τον καλύτερο τρόπο. Στις καριέρες τους έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές με την Μαρία Σάκκαρη να νικάει στις τρεις (σε σκληρή επιφάνεια έκαστη έχει από δύο νίκες). Μέσα στο 2022, η Πέγκουλα τη νίκησε στο Australian Open και στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, ενώ η Σάκκαρη επικράτησε στο τουρνουά της Ντόχα.

Επιπλέον, μεγάλα είναι και τα χρηματικά έπαθλα καθώς εκτός της δόξας και της αναγνώρισης του τίτλου, θα δοθούν συνολικά πέντε εκατομμύρια δολάρια και η νικήτρια μπορεί να πάρει ως και 1,68 εκατομμύρια δολάρια.

ΜΕΓΑΛΗ «ΜΑΧΗ» ΣΤΟ NFL

Στο NFL, τώρα, ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου με τον αγώνα Κλίβελαντ Μπράουνς-Σινσινάτι Μπένγκαλς. Με τις δύο ομάδες να συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία (AFC North), το ματς έχει μεγάλη σημασία στην κατάταξη.

Οι Κλίβελαντ Μπράουνς έχουν ρεκόρ 2-5 και έχουν υποστεί τέσσερις διαδοχικές ήττες. Αυτή την εποχή δεν παίζουν καλά και ψάχνουν αντίδραση. Οι Σινσινάτι Μπένγκαλς, από τη μεριά τους, έχουν ρεκόρ 4-3, προέρχονται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες και δείχνουν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό και να αποκτούν μομέντουμ.