Φαβορί ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα προσφέρει το τένις με το ματς του Έλληνα σταρ στο προσκήνιο

Το τένις χαρίζει απλόχερα σπουδαίες αναμετρήσεις και στοιχηματικές ευκαιρίες σε πολύ δυνατά τουρνουά που βρίσκονται σε εξέλιξη. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Τα φώτα είναι στραμμένα στο τουρνουά της Αστάνα για το ανδρικό σιρκουΐ. Μεταξύ των εντυπωσιακών αγώνων που διεξάγονται ξεχωρίζει το ματς Στέφανος Τσιτσιπάς-Λούκα Νάρντι. Ο Έλληνας σούπερ σταρ ξεπέρασε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) το εμπόδιο του Μιχαΐλ Κουκούσκιν και έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο πολλά υποσχόμενος Λούκα Νάρντι (19 ετών, νο. 152 στον κόσμο)αναμένεται να είναι κάπως πιο υψηλότερο εμπόδιο, αλλά και πάλι ο Στέφανος Τσιτσιπάς λογαριάζεται ως το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στη φάση των «8» του θεσμού.

Κόντρα στον Κουκούσκιν εμφανίστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του κι αυτό μοιάζει με… συνταγή που μπορεί να τον οδηγήσει μακριά στο τουρνουά της Αστάνα. Το οποίο προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα όπως επίσης και το τουρνουά του Τόκιο.

ΣΑΚΚΑΡΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΔΙΝΟΥΝ «ΜΑΧΕΣ»

Στο γυναικείο σιρκουΐ, το ενδιαφέρον μοιράζεται σε δύο ταμπλό. Στο τουρνουά της Οστράβα, ρίχνονται στη «μάχη» τα «μεγάλα» ονόματα. Σε πρώτο πλάνο οι αγώνες Πέτρα Κβίτοβα-Πάουλα Μπαδόσα, Ανέτ Κονταβέιτ-Τερέζα Μαρτίνκοβα και Ίγκα Σφιόντεκ-Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Στη διοργάνωση συμμετέχει και η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που έφτασε ως τον τελικό στο τουρνουά της Πάρμα, στοχεύει στη διάκριση και σ’ αυτόν τον θεσμό. Στο ματς Αλίσια Παρκς-Μαρία Σάκκαρη, η Ελληνίδα είναι το φαβορί.

Στο μεταξύ, στο τουρνουά του Μοναστίρ στο προσκήνιο βρίσκεται το ματς Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Ελίζ Μέρτενς. Η Ελληνίδα τενίστρια είναι μεν το αουτσάιντερ, αλλά έχει κάνει αρκετές εκπλήξεις το τελευταίο διάστημα και θα επιχειρήσει ακόμη μια.

Τέλος, θα βρείτε εντυπωσιακές προτάσεις για ποντάρισμα στο βόλεϊ όπου συνεχίζεται το καταπληκτικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γυναικών, αλλά και στο χάντμπολ, όπου οι αγώνες του EHF Champions League προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις.