Φαβορί ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στον αγώνα του Έλληνα άσου στο τουρνουά της Στοκχόλμης

Η σεζόν στο τένις συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και καθώς οδεύει προς την αυλαία της, σπουδαία τουρνουά βρίσκονται σε εξέλιξη και χαρίζουν μοναδικό θέαμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, προσφέρονται εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο ανδρικό τουρ τα βλέμματα είναι στραμμένα στο τουρνουά της Στοκχόλμης. Εκεί ξεχωρίζει η αναμέτρηση Στέφανος Τσιτσιπάς-Μαξίμ Κρέσι στο πλαίσιο της φάσης των «16». Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη απέναντι στον Αμερικανό, νούμερο 33 στον κόσμο. Ο Κρέσι, πάντως, έδειξε καλά στοιχεία στη νίκη του με 2-1 σετ επί του Ίλια Ιβάσκα στον πρώτο γύρο.

Ο Έλληνας σταρ, που στη μια φορά που αντιμετώπισε τον Κρέσι στο παρελθόν τον νίκησε, αναζητά συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έπειτα από τη συμμετοχή του στον τελικό του τουρνουά της Αστάνα (ηττήθηκε με 2-0 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς). Άλλωστε, έχει στο… στόχαστρο τη διοργάνωση ATP Finals και θέλει αφενός να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του εκεί και αφετέρου να πάει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το τουρνουά της Στοκχόλμης παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ενώ θαυμάσιες προτάσεις θα βρείτε και στα τουρνουά της Νάπολι και της Αμβέρσας.

ΜΕΓΑΛΕΣ «ΜΑΧΕΣ» ΣΤΗ ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ

Στο γυναικείο τουρ, πάλι, οι προβολείς είναι στραμμένοι στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα. Διεξάγονται δυνατά παιχνίδια με τη διοργάνωση να έχει μπει ήδη στη «φάση των 32». Μεταξύ αυτών και το ματς Μάρτα Κόστιουκ-Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σαφώς και είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Επιπλέον, ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του γυναικείου τένις κοντράρονται στο Μεξικό. Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα προσφέρονται στο Πάουλα Μπαδόσα-Βικτόρια Αζαρένκα και Λιουντμίλα Σαμσόνοβα-Αρίνα Σαμπαλένκα. Η Πάουλα Μπαδόσα είναι το νούμερο ένα του ταμπλό και η Αρίνα Σαμπαλένκα το νούμερο δύο.

Τέλος, δράση υπάρχει στο βόλεϊ και στο πόλο. Στο βόλεϊ είναι ώρα για το CEV Challenge Cup και τα δεύτερα ματς των ζευγαριών Παναθηναϊκός-Μιγιάβα και Νάφελς-ΠΑΟΚ. Στο πόλο, για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1: Πανιώνιος-Υδραϊκός και Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ.