Φουλ ρυθμοί στο τένις
Προσφέρονται θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα στα τουρνουά, τόσο πριν το ματς, όσο και στο live
Το ανδρικό και το γυναικείο σιρκουΐ του τένις ανεβάζουν ρυθμούς καθώς πλησιάζει η έναρξη του Wimbledon στις 27 Ιουνίου (θα διαρκέσει ως τις 10 Ιουλίου). Από σήμερα αρχίζουν συναρπαστικά τουρνουά που λειτουργούν ως προετοιμασία για τους τενίστες και τις τενίστριες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.
Στους άνδρες τα βλέμματα είναι στραμμένα στο τουρνουά του Χάλε. Εκεί έχει δηλώσει συμμετοχή ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής προέρχεται από την παρουσία του στο τουρνουά της Στουτγάρδης όπου έδειξε ορισμένα πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Παράλληλα, εμφανίστηκε έτοιμος για να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις που θα βρεθούν στον δρόμο του. Μετά τη μέτρια απόδοσή του στο τουρνουά τένις στο Παρίσι, στο δεύτερο Grand Slam της σεζόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει να διακριθεί στο Wimbledon και ο στόχος του είναι να φτάσει εκεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μιας και γνωρίζει πως ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός.
Ξεχωρίζει επίσης και το τουρνουά Queen’s Clubs Championships, όπου θα λάβουν μέρος ορισμένοι από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου.
Η ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ… ΣΤΡΟΦΕΣ
Η Μαρία Σάκκαρη προχωρά κι εκείνη με την διαδικασία της προετοιμασίας της. Μετά από τη συμμετοχή της στο τουρνουά του Νότιγχαμ, η Ελληνίδα σταρ αναμένεται να λάβει μέρος στο τουρνουά του Βερολίνου.
Στο Νότιγχαμ έδειξε να προσαρμόζεται καλά στη νέα επιφάνεια. Επίσης έχει προσθέσει ορισμένα νέα στοιχεία στο παιχνίδι της που έχουν αυξήσει το ρεπερτόριό της και πιθανώς να της δώσουν καλύτερες πιθανότητες για να κάνει την πορεία που ονειρεύεται στο Wimbledon.
Πέραν του τουρνουά στο Βερολίνο, διεξάγεται και το αξιόλογο τουρνουά στο Μπέρμιγχαμ που επίσης προσφέρει συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα.