Η Ελλάδα για τη διάκριση στο τένις

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για στοιχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών στο United Cup και σε άλλες διοργανώσεις του τένις

Η εθνική Ελλάδας έχει πάρει πολύ σοβαρά το United Cup και στοχεύει στη διάκριση με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να αποτελούν την κινητήρια δύναμη της αποστολής. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ευρεία γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

H εθνική Ελλάδας εντυπωσίασε στη φάση των ομίλων. Νίκησε με 4-1 τη Βουλγαρία και το Βέλγιο και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Κροατία. Από τις οκτώ νίκες του ελληνικού συγκροτήματος οι τέσσερις πιστώνονται στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη. Νίκησαν στα δύο παιχνίδια τους στο ατομικό δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έπειτα πήραν και τα δύο παιχνίδια τους στο μικτό διπλό, επίσης με εξαιρετικές εμφανίσεις. Τώρα, ο στόχος τους είναι να συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο προκειμένου να στείλουν την εθνική Ελλάδας στο Final 4 του θεσμού κι ένα βήμα από τον τελικό. Θα έχουν και τη συνδρομή της Δέσποινας Παπαμιχαήλ, του Μιχάλη Περβολαράκη και του Στέφανου Σακελλαρίδη σε αυτή την προσπάθεια.

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη αυτό το τουρνουά λειτουργεί και ως προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής τους στο Australian Open που αρχίζει σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Το United Cup προσφέρει και άλλες συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα με σπουδαίες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα.

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Με δεδομένο πως το τένις παίρνει… φόρα για το πρώτο Grand Slam της χρονιάς, διεξάγονται παράλληλα με το United Cup πολλές και σημαντικές διοργανώσεις που προσφέρουν σπουδαίες αναμετρήσεις. Στο τουρνουά της Αδελαΐδας, στο ανδρικό ταμπλό ξεχωρίζει το ματς Ντανίλ Μεντβέντεφ-Ματέγια Κετσμάνοβιτς και στο γυναικείο το ματς Μπιάνκα Αντρεέσκου-Βικτόρια Κουντερμέτοβα.

Για το ανδρικό τουρ, δυνατούς αγώνες με συγκλονιστικές επιλογές για στοιχημα θα βρείτε και στο τουρνουά της Ινδίας, ενώ στο γυναικείο τουρ σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και το τουρνουά του Όκλαντ, όπου ξεχωρίζει το ματς Βικτόρια Κούζμοβα-Έμα Ραντουκάνου.