Η ώρα της Σάκκαρη

Reading time2 λ

Σούπερ επιλογές για ποντάρισμα στα πιο συναρπαστικά τουρνουά τένις του γυναικείου και του ανδρικού σιρκουΐ

Οι… μηχανές του τένις τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό σιρκουΐ δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς. Το κουπόνι είναι γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο τουρνουά της Στουτγάρδης, ρίχνεται στη «μάχη» σήμερα η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αρχίζει την πορεία της από το δεύτερο γύρο σε μια διοργάνωση όπου συμμετέχουν ουσιαστικά οι καλύτερες τενίστριες του κόσμου. Στην αναμέτρηση Μαρία Σάκκαρη-Λάουρα Ζίγκεμουντ, η Ελληνίδα σταρ είναι το φαβορί κόντρα στη Γερμανίδα, νούμερο 232 της κατάταξης. Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Οι στόχοι της είναι, αφενός να αξιολογήσει το πού βρίσκεται αγωνιστικά αυτή την περίοδο μετά το κακό αποτέλεσμα που είχε στο Miami Open και αφετέρου να έρθει σε επαφή σε ανταγωνιστικό επίπεδο με τη χωμάτινη επιφάνεια. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην πλατφόρμα της Betsson, η Μαρία Σάκκαρη έχει τη δεύτερη καλύτερη απόδοση για να κατακτήσει το τρόπαιο. Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Το πρόγραμμα προσφέρει και άλλα ματς με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, όπως το Έλενα Ριμπάκινα-Πάουλα Μπαδόσα. Η Μπαδόσα, νούμερο δύο στο ταμπλό, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην τρέχουσα σεζόν και θεωρείται το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Ιδιαίτερο και το Μπιάνκα Αντρεέσκου-Αρίνα Σαμπαλένκα.

ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Στο ανδρικό σιρκουΐ, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο τουρνουά της Βαρκελώνης που είναι το τουρνουά του υψηλότερου επιπέδου που διεξάγεται αυτές τις μέρες. Ήδη το θέαμα εντυπωσιάζει και οι αγώνες του υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις και 100% δράση.

Η διοργάνωση μπαίνει στον 3ο γύρο και το διακύβευμα γίνεται μεγαλύτερο καθώς οι αθλητές βλέπουν στον ορίζοντα το ενδεχόμενο συμμετοχής στον τελικό και διεκδίκησης ενός τίτλου που προσφέρει πρεστίζ κι ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.