Η ώρα του Τσιτσιπά

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα στο Αυστραλιανό Όπεν σε κορυφαίες αποδόσεις

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη των ημιτελικών του Αυστραλιανού Όπεν τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/1, 05:00) με στόχο την πρώτη του συμμετοχή στον τελικό του συγκεκριμένου Grand Slam τουρνουά του τένις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στην αναμέτρηση Κάρεν Κατσάνοφ-Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Έλληνας πρωταθλητής λογαριάζεται ως φαβορί. Όχι μόνο γιατί είναι το νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP και παίζει με το νούμερο 20. Ούτε γιατί στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις τους, νίκησε σε όλες τον Ρώσο αντίπαλό του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στη διοργάνωση κι έχει χάσει μονάχα δύο σετ σε όλη την πορεία του. Αυτή είναι η 3η σερί παρουσία του στα ημιτελικά και θέλει να σπάσει το… ρόδι και να παίξει σε δεύτερο τελικό Grand Slam στην καριέρα του μετά από εκείνον στο τουρνουά τένις στο Παρίσι. Σε δηλώσεις του ενόψει του μεγάλου ματς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποστήριξε πως νιώθει ότι παίζει καλά και πως έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση και να διεκδικήσει τον τίτλο. Σε περίπτωση που προκριθεί θα αναμετρηθεί στο μεγάλο τελικό της Κυριακής με το νικητή του ζευγαριού Νόβακ Τζόκοβιτς-Τόμι Πολ.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΑΜΠΛΟ

Στο μεταξύ, σήμερα διεξάγονται οι ημιτελικοί του γυναικείου ταμπλό στο Αυστραλιανό Όπεν. Το κουπόνι προσφέρει δύο σπουδαία ματς με θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα. Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση Ελένα Ριμπάκινα-Βικτόρια Αζαρένκα. Η Ελένα Ριμπάκινα, νικήτρια του αγγλικού τουρνουά τένις στο Γουίμπλεντον, έχει βρει και πάλι τη φόρμα της και αποδίδει σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η Βικτόρια Αζαρένκα, άλλοτε σούπερ σταρ του αθλήματος, γύρισε τον… χρόνο πίσω σ’ αυτό το τουρνουά και παίζει καταπληκτικό τένις.

Στο άλλο ζευγάρι, κοντράρονται Μάγκντα Λινέτ-Αρίνα Σαμπαλένκα. Η Αρίνα Σαμπαλένκα είναι η μόνη που έχει… επιβιώσει από όσες βρίσκονταν στο top 20 του ταμπλό. Είναι το φαβορί για να πάρει τη νίκη – πρόκριση, καθώς διαθέτει περισσότερη ποιότητα κι εμπειρία από την Μάγκντα Λινέτ σε αυτό το επίπεδο.

Τέλος, σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα θα βρείτε και στο βόλεϊ και δη στο Στεάουα Βουκουρεστίου-Ολυμπιακός για το CEV Challenge Cup, ενώ καταπληκτικές προσφορές υπάρχουν και στο χάντμπολ.