«Μάχες» για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Reading time2 λ

Σούπερ θέαμα στο τένις με συναρπαστικές ευκαιρίες για στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις

Γεμάτο ευκαιρίες είναι το σημερινό κουπόνι των σπορ με εντυπωσιακές αναμετρήσεις σε πολλά αθλήματα και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και άφθονη ποικιλία σε ειδικά στοιχήματα με ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Το τένις βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή την εποχή. Η δράση στο ανδρικό τουρ είναι πλούσια και υπόσχεται μοναδικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Το τουρνουά της Βαρκελώνης παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετέχει στη διοργάνωση και σήμερα αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του σε μια διοργάνωση όπου θέλει να πρωταγωνιστήσει μετά και την πτώση του στο νούμερο πέντε της παγκόσμιας κατάταξης.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση προσφέρει καταπληκτικά παιχνίδια με θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα. Υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και μεγάλο ενδιαφέρον για ποντάρισμα παρουσιάζεται και στα τουρνουά του Μονάχου και της Μπάνια Λούκα, όπου συμμετέχουν ορισμένοι εκ των κορυφαίων αθλητών του κόσμου.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΚΚΑΡΗ

Στο γυναικείο τουρ, πάλι, τα φώτα είναι στραμμένα στο τουρνουά της Στουτγάρδης. Στο πρόγραμμα υπάρχει η αναμέτρηση Καρολίνα Πλίσκοβα-Μαρία Σάκκαρη. Η Μαρία Σάκκαρη, νούμερο εννιά στην παγκόσμια κατάταξη, προσπαθεί να γυρίσει σελίδα μετά την κακή πορεία της στο Miami Open και να πλησιάσει και πάλι το επίπεδο που έδειξε στο Indian Wells, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Αυτή θα είναι η 3η φετινή της κόντρα με την Καρολίνα Πλίσκοβα. Καθεμία έχει από μια νίκη.

Από το τένις μεταφερόμαστε στο πόλο. Διεξάγεται ο πρώτος τελικός του LEN Challenger Cup: Απόλλων Σμύρνης-Τεράσα με την ελληνική ομάδα να έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο μεταξύ, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών ξεχωρίζει το ματς: Ελλάδα-Κίνα.

Σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα υπάρχουν και στο βόλεϊ σε ελληνικά παιχνίδια, αλλά και κορυφαία ματς από την Ευρώπη και τον κόσμο, ενώ συναρπάζουν οι αγώνες στο χάντμπολ και παράλληλα δυνατές αναμετρήσεις προσφέρονται στο MLB και στο NHL.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |