«Μάχη» Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς

Reading time2 λ

Σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα στην πρεμιέρα του Έλληνα σταρ στο ATP Finals

Για 3η φορά μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα αναμετριούνται οι Στέφανος Τσιτσιπάς-Νόβακ Τζόκοβιτς. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του ATP Finals. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ευρεία γκάμα επιλογών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε στην κορυφαία οχτάδα της σεζόν του ανδρικού τουρ του τένις ως ο δεύτερος καλύτερος. Είναι επικεφαλής του «κόκκινου γκρουπ» όπου εκτός από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, συμμετέχουν και οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ. Μάλιστα, με το ματς Ντανίλ Μεντβέντεφ-Αντρέι Ρούμπλεφ κάνει πρεμιέρα ο όμιλος. Τα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά αφού οι τενίστες θέλουν να μπουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να βάλουν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εδώ και καιρό. Μετά τον αναπάντεχο αποκλεισμό του στον πρώτο γύρο του US Open, ο Έλληνας σταρ έχει δύο συμμετοχές σε τελικούς (Αστάνα, Στοκχόλμη), μια σε ημιτελικό (Παρίσι) και μια στους «16» (Βιέννη).

Αξίζει να σημειώσουμε πως στον τελικό του τουρνουά της Αστάνα έχασε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-0 σετ, ενώ ο Σέρβος τον νίκησε με 2-1 στο τουρνουά του Παρισιού. Έτσι, ο απολογισμός των μεταξύ τους αγώνων έχει φτάσει στις εννιά νίκες υπέρ του Σέρβου και στις δύο υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπά. Μάλιστα, ο Νόβακ Τζόκοβιτς «τρέχει» σερί οκτώ επιτυχιών. Η τελευταία φορά που νίκησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν το 2019.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέραν του τένις, το κουπόνι των σπορ προσφέρει και άλλες θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα. Έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζεται στους αγώνες του βόλεϊ, του χάντμπολ, αλλά και του πόλο, όπου διεξάγονται σπουδαίες αναμετρήσεις σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο.

Στο μεταξύ, τα ξημερώματα της Τρίτης (15/11) ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική του NFL με τον αγώνα: Φιλαδέλφια Ιγκλς-Ουάσινγκτον Κομάντερς. Οι Φιλαδέλφια Ιγκλς εντυπωσιάζουν αυτή τη σεζόν και έχουν ρεκόρ 8-0. Όλα τους πηγαίνουν… πρίμα και σαφώς έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στους Ουάσινγκτον Κομάντερς, οι οποίοι αμυντικά έχουν μεγάλη ποιότητα, αλλά επιθετικά αντιμετωπίζουν προβλήματα.