Μαρία Σάκκαρη-Ντάνκα Κόβινιτς (28/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time3 λ

Μαρία Σάκκαρη – Ντάνκα Κόβινιτς για το μονό γυναικών στο τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων με ασύγκριτες ευκαιρίες για στοίχημα.

Στο «Roland-Garros» η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει την Ντάνκα Κόβινιτς (28/07/2024) στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του μονού των γυναικών στο τουρνουά τένις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει βλέψεις για διάκριση και θέλει να κάνει την ιδανική αρχή. Η αντίπαλός της, πάντως, θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για online αθλητικά στοιχήματα σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.

Για το Μαρία Σάκκαρη – Ντάνκα Κόβινιτς οι αποδόσεις παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί για την επικράτηση και την πρόκριση. Χαρακτηριστικά, η νίκη της Μαρίας Σάκκαρη προσφέρεται στο 1,04** την στιγμή που η νίκη της Ντάνκα Κόβινιτς ανέρχεται στο 11,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμο το εργαλείο Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ – ΝΤΑΝΚΑ ΚΟΒΙΝΙΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στην αναμέτρηση Μαρία Σάκκαρη – Ντάνκα Κόβινιτς τα προγνωστικά δεν αποτελούν έκπληξη. Η Μαρία Σάκκαρη είναι το νούμερο επτά του ταμπλό και το νούμερο οκτώ της παγκόσμιας κατάταξης. Η αντίπαλός της είναι το νούμερο 868 σε αυτή την λίστα. Βέβαια, να σημειώσουμε πως παρά τη διαφορά στα στατιστικά τους έχουν ισορροπημένη παράδοση. Η τενίστρια που θα περάσει θα παίξει με τη νικήτρια του ζευγαριού Εκατερίνα Αλεξάντροβα – Γιουάν Γουέ στην επόμενη φάση.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Μαρία Σάκκαρη και την Ντάνκα Κόβινιτς;

  • 2 νίκες η Μαρία Σάκκαρη
  • 2 νίκες η Ντάνκα Κόβινιτς

Η Μαρία Σάκκαρη πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με διάθεση να δώσει τον καλύτερο εαυτό της και αν μπορέσει να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Πέραν του μονού των γυναικών θα παίξει στο διπλό των γυναικών με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, αλλά και στο μικτό διπλό με παρτενέρ τον Στέφανο Τσιτσιπά. Στο μονό των γυναικών το μονοπάτι της είναι απαιτητικό αφού στην πλευρά του ταμπλό που βρίσκεται υπάρχουν πολλές αξιόλογες τενίστριες, ενώ το μεγαλύτερο όνομα από την ίδια είναι η Κόκο Γκοφ, σημαιοφόρος της αποστολής των ΗΠΑ. Με την Αμερικανίδα ενδεχομένως να αναμετρηθεί στα προημιτελικά. Ως εκεί ο δρόμος μοιάζει βατός.

Στο τένις οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Μαρία Σάκκαρη το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι πληρώνει 34,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Μεγάλο φαβορί είναι η Ίγκα Σφιόντεκ με 1,50** και την ακολουθεί η Κόκο Γκοφ με 7,00**.

Η Ντάνκα Κόβινιτς στο υψηλότερο σημείο της καριέρας της ήταν μια από τις καλύτερες 50 τενίστριες στον κόσμο. Πλέον, δεν αποτελεί μια από αυτές, αλλά είναι δεδομένο πως έχει ταλέντο και στα 29 της διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε δυνατά παιχνίδια. Στόχος της να εμφανιστεί ανταγωνιστική και καθώς δεν έχει να χάσει τίποτα μιας και λογαριάζεται αουτσάιντερ, μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Η αθλήτρια από το Μαυροβούνιο αντιλαμβάνεται πως τα φαβορί νιώθουν μεγάλη πίεση στο φορμάτ των Ολυμπιακών Αγώνων όπου τα ματς είναι νοκ άουτ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν προσωπικό στοίχημα για πολλές τενίστριες. Το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη είναι μια εμπειρία που πολλοί θέλουν να ζήσουν. Στη δεύτερη συμμετοχή της η Μαρία Σάκκαρη θέλει να φτάσει μακριά. Η επιλογή του Over 17,5 συνολικών games στον αγώνα της με την Ντάνκα Κόβινιτς τοποθετείται στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ – ΝΤΑΝΚΑ ΚΟΒΙΝΙΤΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του ματς Μαρία Σάκκαρη – Ντάνκα Κόβινιτς το στοίχημα για τις δύο τενίστριες έχει να κάνει με τη γρήγορη προσαρμογή στις απαιτήσεις του αγώνα. Η Μαρία Σάκκαρη έχει 9-5 στην χωμάτινη επιφάνεια αυτή τη σεζόν και στο Roland-Garros έχει κάνει ορισμένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας της. Η Ντάνκα Κόβινιτς θα επιχειρήσει να την πιέσει προκειμένου να μην της επιτρέψει να βρει ρυθμό ιδίως στο σερβίς, που αποτελεί κι ένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά της Ελληνίδας πρωταθλήτριας. 

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ