Μαρία Σάκκαρη, η επιστροφή                

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στο τένις, αλλά και στο ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων» στο βόλεϊ

Η σεζόν στο τένις συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και διοργανώσεις υψηλού επιπέδου καθώς ο ανταγωνισμός… φουντώνει και πάλι μετά το Αυστραλιανό Όπεν τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό σιρκουΐ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σε πρώτο πλάνο το τουρνουά του Λιντς, όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μαρία Σάκκαρη-Νούρια Παρίθας Ντίαθ. Το ματς σηματοδοτεί την επιστροφή της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο court μετά τον αποκλεισμό της στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης, που διεξάγεται σε σκληρή επιφάνεια και σε κλειστό γήπεδο. Λογαριάζεται ως το μεγάλο φαβορί, άλλωστε είναι το νούμερο επτά της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Ισπανίδα αντίπαλός της, το νούμερο 79. Στο παρελθόν έχουν παίξει τρεις φορές με τη Μαρία Σάκκαρη να επικρατεί στις δύο από αυτές.

Το τουρνουά του Λιντς προσφέρει και άλλες συναρπαστικούς αγώνες και εντυπωσιακές ευκαιρίες για ποντάρισμα. Μεγάλη ποικιλία επιλογών για στοίχημα υπάρχει και στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι για το γυναικείο τουρ, ενώ στο ανδρικό διεξάγονται δυνατά ματς στα τουρνουά της Κόρδοβα, του Μονπελιέ και του Ντάλας.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΙΩΝΙΩΝ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα στο βόλεϊ με κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο προσκήνιο, αλλά κανένα ματς δεν προσφέρει την εμπειρία που υπόσχεται το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την ημιτελική φάση του CEV Challenge Cup. Αυτή είναι η πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις του. Όποια ομάδα περάσει στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ-AJ Fonte Bastardo.

Στο πόλο επίσης διεξάγονται δυνατά ματς και υπάρχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Για το LEN Champions League ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις: Ολυμπιακός-Ραντνίτσκι και Αννόβερο-Βουλιαγμένη.