Μεγάλη πρόκληση για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Reading time2 λ

Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και ευκαιρίες για στοιχημα στο πλαίσιο του Ελλάδα-Ιταλία στο τένις

Σήμερα ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του ημιτελικού Ελλάδα-Ιταλία στο United Cup, το τουρνουά τένις εθνικών ομάδων που διεξάγεται στην Αυστραλία. Οι δύο ομάδες αναζητούν μια θέση στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού Πολωνία-ΗΠΑ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ξεχωρίζουν οι αγώνες Στέφανος Τσιτσιπάς-Ματέο Μπερετίνι στο μονό των ανδρών, αλλά και Στέφανος Τσιτσιπάς/Μαρία Σάκκαρη-Λορέντσο Μουζέτι/Καμίλα Ροζατέλο στο μικτό διπλό. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δείξει πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τόσο ο ίδιος όσο και η Μαρία Σάκκαρη επιθυμούν πολύ να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τους αγώνες τους. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τρία στα τρία ως τώρα στο μονό. Νίκησε με 2-0 σετ τους Γκρίγκορ Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία) και Νταβίντ Γκοφέν (Βέλγιο) και με 2-1 τον Μπόρνα Τσόριτς (Κροατία). Κόντρα στον Ματέο Μπερετίνι θα αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκλησή του ως τώρα στη διοργάνωση. Στα μεταξύ τους ματς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Κι όσο για το μικτό διπλό, εκεί το δίδυμο Τσιτσιπάς-Σάκκαρη έχει επίσης τρία στα τρία και χωρίς να έχει χάσει σετ. Επιπλέον, στο πλαίσιο της «μονομαχίας» διεξάγεται και ο αγώνας Δέσποινα Παπαμιχαήλ-Λουτσία Μπροντσέτι.

ΣΟΥΠΕΡ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Το τένις δεν περιορίζεται στο United Cup. Παράλληλα, διεξάγονται και άλλα συναρπαστικά ματς για σπουδαία τουρνουά τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες και προσφέρουν σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα.

Πλούσια είναι και η δράση στο βόλεϊ με εντυπωσιακές αναμετρήσεις στην Ελλάδα, αλλά και σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Γεμάτο είναι το κουπόνι του χάντμπολ με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον σε επίπεδο συλλόγων καθώς και εθνικών ομάδων.

Τέλος, θέαμα αναμένεται να χαρίσουν Λας Βέγκας Ρέιντερς-Κάνσας Σίτι Τσιφς με την αυλαία της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής του NFL να ανοίγει. Οι Ρέιντερς έχουν αποκλειστεί από τα πλέι οφ, ενώ οι Τσιφς έχουν περάσει στην postseason.