Μεγάλη πρόκληση για τον Τσιτσιπά

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοιχημα σε πληθώρα αγορών στο τένις και στο Rally Monte-Carlo

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στο Αυστραλιανό Όπεν, το Grand Slam τουρνουά τένις. Καθώς προχωράει η διοργάνωση και μένουν λιγότεροι και λιγότερες στο ανδρικό και στο γυναικείο ταμπλό, η πίεση αυξάνεται, όπως και οι στοιχηματικές ευκαιρίες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και ποικιλία ειδικών στοιχημάτων σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Σαφώς μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον προσελκύει η αναμέτρηση Στέφανος Τσιτσιπάς-Γιανίκ Σίνερ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει τρεις σερί νίκες στον θεσμό χωρίς να χάσει σετ. Ωστόσο, αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει αντιμετωπίσει ως τώρα. Το θετικό για τον Έλληνα πρωταθλητή στην προσπάθειά του να πάρει τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά είναι πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Γιανίκ Σίνερ, όμως, είναι μαχητικός παίκτης και διαθέτει μεγάλο ταλέντο. Τα επόμενα χρόνια αναμένεται να διεκδικεί σταθερά Grand Slams και τα σημαντικότερα τουρνουά.

Οι δύο τους μάλιστα, αναμετρήθηκαν και πέρυσι στο Αυστραλιανό Όπεν στα προημιτελικά με τον Στέφανο Τσιτσιπά να νικάει με 3-0 σετ. Ήταν μια από τις τέσσερις φορές συνολικά που έχει επικρατήσει του Ιταλού αντιπάλου του, ο οποίος από τη μεριά του μετράει μονάχα μια επιτυχία απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το Αυστραλιανό Όπεν προσφέρει και άλλες συναρπαστικές αναμετρήσεις και σπουδαίες επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών καθώς το μοναδικό θέαμα που χαρίζει συνεχίζεται τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό, ενώ παράλληλα έχει αρχίσει να… φουντώνει το ενδιαφέρον και στο διπλό.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ WRC

Στο WRC, το Rally MonteCarlo μας προσφέρει έξι εντυπωσιακές ειδικές διαδρομές. Ο ανταγωνισμός στις δύο πρώτες ημέρες του πρώτου αγώνα της νέας σεζόν ήταν πολύ υψηλός και αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα καθώς τα πληρώματα της Toyota Gazoo Racing WRT, της Hyundai Shell Mobis WRT και της MSport Ford μάχονται για την πρώτη νίκη της αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα κριθεί αύριο στην τελευταία ημέρα αυτής της εξαιρετικής κούρσας.

Καταιγιστική είναι η δράση στο βόλεϊ, στο πόλο και στο χάντμπολ, με τα ελληνικά πρωταθλήματα σε πρώτο πλάνο, αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όσον αφορά στο χάντμπολ. Τέλος, τα πλέι οφ του NFL συνεχίζονται με τα συγκλονιστικά ματς Κάνσας Σίτι Τσιφς-Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς και Φιλαντέλφια Ιγκλς-Νιού Γιόρκ Τζάιαντς.