Μονόδρομος η νίκη για τον Τσιτσιπά

Reading time2 λ

Σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα στις αναμετρήσεις του τουρνουά τένις ATP Finals σε κορυφαίες αποδόσεις

Έφτασε η ώρα της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του διάσημου τουρνουά τένις, ATP Finals, όπου συμμετέχει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στην Pala Alpitour του Τορίνο της Ιταλίας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση Στέφανος Τσιτσιπάς-Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει τη νίκη για να βελτιώσει τις πιθανότητές του να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Μονόδρομος, όμως, είναι η επικράτηση και για τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Για το ότι αμφότεροι βρίσκονται με την… πλάτη στον τοίχο ευθύνονται οι ήττες τους στην πρεμιέρα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε με 2-0 σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Δεν έπαιξε άσχημα και κατά διαστήματα ήταν πάρα πολύ καλός. Ωστόσο, ορισμένα αβίαστα λάθη δεν του επέτρεψαν να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός στο πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο στάθηκε άτυχος. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, από τη μεριά του, έχασε με 2-1 σετ από τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν ορισμένες μεγάλες κόντρες που ενίοτε ξέφυγαν από το τένις, έχουν αναμετρηθεί δέκα φορές ως τώρα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει τρεις νίκες και ο Ρώσος τενίστας επτά. Μέσα στο 2022, ο απολογισμός είναι μια νίκη για τον καθένα.

Συναρπαστικό αναμένεται και το άλλο ματς της αγωνιστικής: Αντρέι Ρούμπλεφ-Νόβακ Τζόκοβιτς. Η νίκη ουσιαστικά εξασφαλίζει την πρόκριση, ιδίως στην περίπτωση του Σέρβου και αν επιτευχθεί χωρίς να χάσει σετ.

«ΜΑΧΕΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

Από το τένις περνάμε στο βόλεϊ, όπου ξεχωρίζουν οι αγώνες: Οντολένα Βόντα-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Κομάρνο και Μοντάνα-ΠΑΟΚ για το CEV Challenge Cup. Οι ελληνικές ομάδες έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ επικράτησαν στις πρώτες αναμετρήσεις με 3-0 σετ έκαστος, ενώ ο Ολυμπιακός πήρε νίκη με 3-1 σετ.

Στο χάντμπολ, υπάρχει πλούσια αγωνιστική δράση στη Handball Premier με δυνατά ματς να υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις, ενώ και στο πόλο προσφέρονται εντυπωσιακές ευκαιρίες για ποντάρισμα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο LEN Champions League.