Νέο εμπόδιο για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Reading time2 λ

Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στον αγώνα του Έλληνα σταρ στο Miami Open

Το Miami Open συνεχίζεται με συναρπαστικές αναμετρήσεις και καθώς οι γύροι διαδέχονται ο ένας τον άλλον, το επίπεδο του ανταγωνισμού αυξάνεται, τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και μεγάλη γκάμα από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για τον 3ο γύρο, λοιπόν, Κριστιάν Γκαρίν-Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα έχει την ευκαιρία να μπει στο court για πρώτη φορά σε αυτό το ματς μιας και στην προηγούμενη φάση πέρασε τον Ρισάρ Γκασκέ άνευ αγώνα, καθώς ο Γάλλος ήταν τραυματίας. Θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά μετά από τον αναπάντεχο αποκλεισμό του στο δεύτερο γύρο του Indian Wells.

Η αναμέτρηση είναι πολυαναμενόμενη κυρίως γιατί το σιρκουΐ περιμένει να δει τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τον τραυματισμό στον ώμο. Ιδίως κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που παίζει πολύ καλά. Ο Κριστιάν Γκαρίν έφτασε στον 3ο γύρο κάνοντας δύο εκπλήξεις, καθώς απέκλεισε τους Μάρκος Χιρόν και Σεμπαστιάν Μπάες, που λογαριάζονταν ως φαβορί στις αναμετρήσεις τους. Να σημειώσουμε πως στο παρελθόν ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Κριστιάν Γκαρίν δύο φορές παίρνοντας ισάριθμες νίκες. Όποιος περάσει θα αναμετρηθεί με το νικητή του ματς Κάρεν Κατσάνοφ-Γίρι Λέχετσκα στον 4ο γύρο.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΑΜΠΛΟ

Το Miami Open προσφέρει πλούσιες ευκαιρίες για στοίχημα και στα δύο ταμπλό. Στους άνδρες πέραν του αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα τα ματς: Άλεξ Μόλτσαν-Ντανίλ Μεντβέντεφ, Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ-Φρανσίσκο Τσερούντολο, Χούμπερτ Χούρκατς-Αντριάν Μαναρινό και Λορέντσο Σονέγκο-Φράνσις Τιάφο. Οι προβολείς βρίσκονται στραμμένοι στις προσπάθειες των Ντανίλ Μεντβέντεφ και Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, οι οποίοι λογαριάζονται ως ισχυροί υποψήφιοι για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Στο γυναικείο ταμπλό, τώρα, αρχίζει η φάση των «16» του τουρνουά με ματς όπου υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα. Στο προσκήνιο οι αναμετρήσεις: Τζέσικα Πεγκούλα-Μάγκντα Λινέτ και Ελένα Ριμπάκινα-Ελίζ Μέρτενς. Οι Τζέσικα Πεγκούλα και Ελένα Ριμπάκινα βρίσκονται μεταξύ των διεκδικητριών του τίτλου και καλούνται να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένες, ώστε να το αποδείξουν κόντρα σε δύο πολύ καλές τενίστριες που μπορούν να τους προκαλέσουν προβλήματα.