O Στέφανος Τσιτσιπάς είναι το φαβορί

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα στο τουρνουά του τένις Miami Open σε κορυφαίες αποδόσεις

Το Miami Open είναι όσο εντυπωσιακό αναμενόταν, καθώς η σεζόν του τένις συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο ταμπλό, προσφέρουν σπουδαίο θέαμα. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν πάντοτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και μεγάλη γκάμα από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου, λοιπόν, ξεχωριστή θέση στο κουπόνι έχει το ματς Στέφανος Τσιτσιπάς-Ρισάρ Γκασκέ. Είναι το πρώτο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά μετά από τον αναπάντεχο αποκλεισμό του στο δεύτερο γύρο του Indian Wells. Έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο και δείχνοντας να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, ο Έλληνας σούπερ σταρ μπαίνει στο court ως το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον 36χρονο (νο. 40 στην παγκόσμια κατάταξη). Στο παρελθόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ρισάρ Γκασκέ έχουν αναμετρηθεί δύο φορές με τον καθέναν να επικρατεί από μια φορά.

Επιπλέον, υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για την παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Miami Open. Είναι το νούμερο τρία του κόσμου και το νούμερο δύο του ταμπλό, οπότε είναι από τους υποψήφιους για να φτάσουν μακριά στο θεσμό.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Το μενού του τένις προσφέρει κι άλλα καταπληκτικά παιχνίδια. Στο ανδρικό ταμπλό ξεχωρίζουν οι αγώνες: Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ-Τιάγκο Μοντέιρο, Χούμπερτ Χούρκατς-Θανάσης Κοκκινάκης, Ρομπέρτο Καρμπαγές Μπαένα-Ντανίλ Μεντβέντεφ και Μακένζι ΜακΝτόναλντ-Ματέο Μπερετίνι.

Το γυναικείο σιρκουΐ, χαρίζει, επίσης, συγκλονιστικό θέαμα και υπάρχουν σούπερ επιλογές για στοίχημα. Ο ανταγωνισμός είναι στα… ύψη καθώς το τουρνουά μπαίνει στον 3ο γύρο κι αρχίζουν να κοντράρονται κορυφαίες τενίστριες μεταξύ τους. Όπως για παράδειγμα αναμένεται να συμβεί στο ματς Ελένα Ριμπάκινα-Πάουλα Μπαδόσα, ενώ ξεχωρίζουν και τα παιχνίδια: Τζέσικα Πεγκούλα-Ντανιέλ Κόλινς και Αναστασία Ποτάποβα-Κόκο Γκοφ.

Στο κουπόνι των σπορ, στο μεταξύ, υπάρχουν κι άλλα αθλήματα που υπόσχονται μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Στο βόλεϊ, τα πλέι οφ της Volley League συναρπάζουν με τις αναμετρήσεις: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Μίλων-Ολυμπιακός.