Ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την 4άδα

Reading time2 λ

Κορυφαίες επιλογές από σπουδαίες διοργανώσεις στο κουπόνι των σπορ σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Η καρδιά του τένις συνεχίζει να χτυπάει στο τουρνουά της Ρώμης, όπου ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί τη συμμετοχή του στην ημιτελική φάση. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του τουρνουά των ανδρών: Στέφανος Τσιτσιπάς-Μπόρνα Τσόριτς. Ο Έλληνας πρωταθλητής πηγαίνει στο ματς ως το φαβορί και σε περίπτωση νίκης του θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Γιάνικ Χάνφμαν-Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ως τώρα πορεία του στη διοργάνωση δεν έχει χάσει ούτε σετ στις τρεις νίκες του, ενώ μόνο μια φορά πήγε στο tie-break. Επιπλέον, κατά διαστήματα έπαιξε εντυπωσιακό τένις και δείχνει να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αν υπάρχει κάποια αμφιβολία έχει να κάνει με τις δυνάμεις που έχει μετά την πρόκριση με 2-0 σετ επί του Λορέντσο Μουζέτι σε ματς που ολοκληρώθηκε περί τις 02:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/5). Να σημειώσουμε, επίσης, πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μπόρνα Τσόριτς έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο παρελθόν, με τον Έλληνα τενίσιτα να έχει ρεκόρ 2-3.

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Από το τένις μεταφερόμαστε στο χάντμπολ καθώς απόψε ολοκληρώνονται τα προημιτελικά του EHF Champions League των ανδρών και συμπληρώνεται το παζλ του Final 4 του θεσμού. Όλα ανοικτά είναι στη σειρά Κιέλτσε-Βέσπρεμ καθώς το πρώτο ματς τους έληξε ισόπαλο 29-29. Βέβαια, η Κιέλτσε είναι δυνατή στην έδρα της και λογαριάζεται ως το φαβορί για να φτάσει στη νίκη. Πιο ξεκάθαρη είναι η κατάσταση στη σειρά Μπαρτσελόνα-GOG. Η Μπαρτσελόνα νίκησε στην πρώτη αναμέτρηση με 37-30 κι έχει σημαντικό προβάδισμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Παράλληλα, εντυπωσιακές ευκαιρίες για στοίχημα εμφανίζονται στον Ποδηλατικό Γύρο της Ιταλίας, Giro dItalia, καθώς συνεχίζονται οι απαιτητικές διαδρομές και οι… ανακατατάξεις στο πελοτόν. Επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν επίσης στο βόλεϊ, στα play-offs του NHL στο χόκεϊ επί πάγου, καθώς επίσης και στο MLB, το μεγαλύτερο πρωτάθλημα μπέιζμπολ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |