O Στέφανος Τσιτσιπάς πάει για τον τίτλο

Reading time2 λ

Σπουδαίος τελικός στο τουρνουά της Βαρκελώνης με σούπερ επιλογές για στοίχημα

Το τένις μας χαρίζει μια σπουδαία αναμέτρηση σήμερα καθώς ο Στέφανος Τσιτσιπάς διεκδικεί τον τίτλο στο τουρνουά της Βαρκελώνης. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει αποδώσει σε πολύ καλό επίπεδο στη διάρκεια του τουρνουά, ξεπερνώντας σημαντικά εμπόδια. Επιπλέον, έδειξε πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο που τον ανάγκασε να απουσιάσει για λίγο καιρό, αλλά και επηρέασε τον τρόπο παιχνιδιού του. Τώρα, «κυνηγάει» τον δέκατο τίτλο της καριέρας του, αντιμέτωπος με τον Κάρλος Αλκαράθ. Στον ημιτελικό κόντρα στον Λορέντσο Μουζέτι (2-1 σετ) τα πήγε περίφημα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και εμφανίζεται έτοιμος για την πρόκληση.

Το τένις προσφέρει κι άλλες συναρπαστικές αναμετρήσεις σε πληθώρα τουρνουά για το ανδρικό και το γυναικείο τουρ, με θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα. Στους άνδρες, διεξάγονται οι τελικοί στα τουρνουά του Μονάχου και της Μπάνια Λούκα, ενώ μεγάλη «μάχη» αναμένεται στον τελικό του τουρνουά των γυναικών στη Στουτγάρδη.

ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΟ WRC

Στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, τώρα, ολοκληρώνεται το Croatia Rally του WRC και το φινάλε αναμένεται συναρπαστικό. Απομένουν τέσσερις ειδικές διαδρομές και το σασπένς βρίσκεται στα ύψη μετά και την αποχώρηση του Τιερί Νεβίλ, ενώ οι διαφορές είναι σχετικά μικρές στην κορυφή και όλα μοιάζουν ανοικτά καθώς οι Έλφιν Έβανς (Toyota Gazoo Racing WRT), Οτ Τάνακ (Μ-Sport Ford WRT) και Εσαπέκα Λάπι (Hyundai Shell Mobis WRT) παλεύουν για να πάρουν τη νίκη.

Στο μεταξύ, εντυπωσιακές αναμετρήσεις με εκπληκτικές επιλογές για ποντάρισμα προσφέρονται σε κορυφαίες διοργανώσεις στο βόλεϊ και στο χάντμπολ, ενώ συνεχίζεται η δράση με πλούσιες συγκινήσεις στο MLB και το NHL. Τέλος, στην ποδηλασία διεξάγεται ο αγώνας Λιέγη-Μπαστόν-Λιέγη με τον Ταντέι Πόγκατσαρ να παρουσιάζεται εκ νέου ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη νίκη.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |