Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θέλει… ρεβάνς

Reading time1 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στον αγώνα του Έλληνα σταρ στο τουρνουά τένις της Στουτγάρδης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα πήγε όσο καλά θα ήθελε ή και περίμενε στο τουρνουά τένις στο Παρίσι. Αποκλείστηκε από τον άπειρο Χόλγκερ Ρούνε στον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Τώρα, επανεμφανίζεται στο τουρνουά της Στουτγάρδης αναζητώντας την διάκριση, αλλά και να βρει ρυθμό στο γρασίδι ενόψει του Wimbledon. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και στο live.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ιδιαίτερα επικριτικός με τον τρόπο που αντιμετώπισε το ματς με τον Δανό αντίπαλό του στην γαλλική πρωτεύουσα. Γι’ αυτό και θέλει… ρεβάνς από τον εαυτό του πρώτα απ’ όλα. Την αρχή, λοιπόν, θα επιχειρήσει να την κάνει στο ματς Στέφανος Τσιτσιπάς-Ντόμινικ Στρίκερ.Είναι το νούμερο ένα του ταμπλό και ως εκ τούτου ισχυρός υποψήφιος για να κατακτήσει το τρόπαιο. Βέβαια, καλείται να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και δη στην επιφάνεια ταχύτατα προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Η συμμετοχή του στο διπλό μαζί με τον αδερφό του Πέτρο Τσιτσιπά, λογικά, θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί και να αποκτήσει μια καλύτερη επαφή με την επιφάνεια και το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθεί ώστε να αποδώσει σε υψηλό επίπεδο, το οποίο θα του δώσει και καλύτερες πιθανότητες να διακριθεί. Να σημειώσουμε πως μέχρι τα ημιτελικά έχει… βατό μονοπάτι με αντιπάλους στα… μέτρα του.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ

Στο μεταξύ, το ανδρικό και το γυναικείο σιρκουΐ προσφέρουν συναρπαστικές αναμετρήσεις και σπουδαίες επιλογές για στοίχημα. Στους άνδρες, το τουρνουά της ATP στο Χερτόγκενμπος της Ολλανδίας εξελίσσεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Στο γυναικείο σιρκουΐ, πάλι, εκτός από το τουρνουά στο Χερτόγκενμπος, τα βλέμματα είναι στραμμένα και στο τουρνουά του Νότιγχαμ όπου συμμετέχουν σημαντικές τενίστριες και το επίπεδο είναι άκρως ανταγωνιστικό.